Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi elkeserede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi elkeseredett srác/férfi amikor annyi mindent lehet csinálni a nőzésen kívül?

Figyelt kérdés

Pl.:

- Nem rég jött ki a GTA5

- A witcher 3

- Ott a wow

- Ott a lol

- Ott a mortál X

Ezekkel mind jól ellehet lenni.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy ezek a játékok nem szólnak be, nem aláznak porig minden ok nélkül, csak azért mert közeledni próbáltál, nem hisztiznek, nem bunkóskodnak veled, stb. Nem is véreznek havi rendszerességgel.

Aztán ott van 1000millió más dolog, miért vagyok kiakadva a nők miatt ? Tök felesleges szerintem, annyi jobb dolog van a világon.

#rengeteg_jobb_dolog_van_a_világon
2015. júl. 24. 01:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
49%
#19 egyet értek veled.Ennyi önbizalommal soha nem is fogsz jobb csajt találni kérdezõ, ink beletörõdsz és feladod mert félsz felvenni a kesztyût és tenni azért h jobb csajod legyen. Félsz h elbuknál és az egyszerûbb utat választod. A Te dolgod , de abban igazad van h nem nyafogni kell hanem tenni fejlõdni...
2015. júl. 24. 13:31
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

A sok kocapszichológus találgat itt össze-vissza, mintha beleláthatnának a kérdező fejébe.

Pedig csak simán buták vagytok, ha nem értitek ezt az egyszerű gondolatot, hogy a nőzésen kívűl millió+1 érdekesebb dolog van. És szerintem is inkább azzal érdemesebb foglalkozni. A nő az meg ha van van, ha nincs nincs, több idő marad másra.

2015. júl. 24. 13:38
 23/37 anonim ***** válasza:
#22 csak ugye ez a játékra is ugyaníg igaz. Én hiába játszottam pl nagyon jóízűen, utána mégis maradt némi hiányérzetem, hogy miben és mennyit fejlődhette volna ha játék helyett mással foglalkozok. Előb valósított volna meg a céljaimat, több pénzem lenne, többet tudnék utazgatni, sőt, akár gyorsabb gépet is vehetnék, amivel élvezetesebb a játék. :) ha még a pénz sem elég jó indok nektek a kevesebb játékra, akkor bizony nem az én gondolkodásommal van a baj.
2015. júl. 24. 14:06
 24/37 anonim ***** válasza:

Csinálok is, van egy rakás jó játékom :) Tyrian 2000 például. A játékok legalább nem költik a pénzemet és nem kell nekik tetszenem ahhoz hogy méltóztassanak úgy működni ahogy kitalálták.

Elkeseredett nem vagyok, csak ítéletet mondok a csajokról, elvégre nincs vesztenivalóm.

2015. júl. 24. 15:22
 25/37 anonim ***** válasza:
#23 mert párhuzamosan nem lehet vinni a dolgot ugyebár? Pl melózni, majd heti 3x eljárni angolra és emellett játszani napi 1-2 órát. Ki van zárva, hogy ezt összeegyeztethető legyen.
2015. júl. 24. 15:26
 26/37 A kérdező kommentje:

Nem tudom már így hirtelen ki írta, de mitől lenne ez a kérdés provokáció ? Én ezt gondolom, nem sért semmilyen szabályt sem, egyszerűen nem értem az állandó siránkozást ami itt megy a nők miatt. Én nem vagyok nőgyűlölő, csak egyszerűen nem hagyom, hogy a fejemre nőjenek. Van annyi más dolog ahelyett hogy a hülye elvárásaik után futkossak.

#19 Hajrá, sok sikert. A strand a szép emberek sportja, én maradok a négy fal között.

#22 így van, de látod ebből is mekkora vita kerekedik itt a semmiért...

#23 Hiányérzet egy dolog, de ha rendesen beleveted magadat valamibe, akkor szerintem bőven el lehet felejtkezni a nőkről. Nyilván a játékok egy dolog, de tényleg van annyi más...

#24 így igaz.

#25 A szarkazmusod szórakoztató, de egy barátnő megfojtja az embert. A másik dolog, hogy ha nekem éppen napi 4 órát van kedvem játszani akkor már hiszti van. Ha bármit merek helyette választani hisziti van, ha nem keresek eleget hiszti van, ha nincsenek világmegváltó ambícióim hiszti van, és sorolhatnám tovább.

2015. júl. 24. 17:18
 27/37 anonim ***** válasza:
54%
Kedves kérdező, te nem érted a csajozás és az élet lényegét. Ha nem nézel ki jól, tegyél érte, sportolj, formáld a tested. növeld az önbizalmad, fejleszd magad stb. Növessz golyókat, mert hogy itt sírsz az nagyon férfiatlan. A kérdésedből látszik, hogy valójában nagyon irigykedsz azokra, akiknek van barátnőjük, de ezt úgy se fogod bevallani. Egyébként meg nagyon sok időt el lehet cseszni ilyen hülye számítógépes játékokra, ennyi erővel én is mondhatnám hogy ezer más jó dolgot lehetne csinálni és nem a gép előtt ülni, főleg nyáron. Növessz golyókat, hajrá!!!
2015. júl. 25. 20:16
 28/37 A kérdező kommentje:

Vannak golyóim és nem nyavajgok de utálom ha húzzák előttem a mézesmadzagot. A nők pedig ezt csinálják, sose lehet nekik megfelelni, én pedig szemmel láthatóan nem bírom ezt a nyomást. Sokan mások se, ezért van ennyi "nőgyűlölő".

Ahogy mondtam én nem utálom a nőket de azt továbbra is fenntartom, hogy van rengeteg szórakoztatóbb dolog ami majdnem, vagy akár sokkal jobb és ahol sokkal kevesebb a befektetendő energia.

2015. júl. 25. 20:38
 29/37 anonim ***** válasza:
54%

"Vannak golyóim és nem nyavajgok de utálom ha húzzák előttem a mézesmadzagot. "

Most pont ezt csinálod:a nyavalyogsz. És csak hogy tudd: csak az előtt lehet elhúzni a mézesmadzagot, aki hagyja. Ne hagyd, növessz golyókat, légy férfi!!!!

2015. júl. 25. 21:29
 30/37 anonim ***** válasza:
#25 te is tudod hogy nem a napi 1-2 óra játékról beszélek. A tv bámulásánál egyébként is jobb.
2015. júl. 26. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!