Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi elkeserede...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi elkeseredett srác/férfi amikor annyi mindent lehet csinálni a nőzésen kívül?

Figyelt kérdés

Pl.:

- Nem rég jött ki a GTA5

- A witcher 3

- Ott a wow

- Ott a lol

- Ott a mortál X

Ezekkel mind jól ellehet lenni.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy ezek a játékok nem szólnak be, nem aláznak porig minden ok nélkül, csak azért mert közeledni próbáltál, nem hisztiznek, nem bunkóskodnak veled, stb. Nem is véreznek havi rendszerességgel.

Aztán ott van 1000millió más dolog, miért vagyok kiakadva a nők miatt ? Tök felesleges szerintem, annyi jobb dolog van a világon.

#rengeteg_jobb_dolog_van_a_világon
2015. júl. 24. 01:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Aha, majd kipróbálom a gta5-öt, meg a mortal kombat x-et, ha lesz olyan gépem, amin elindulnak egyáltalán, de amig csak egy laptopom van, amit anno netezésre vettem, addig felejtős.
2015. júl. 24. 06:20
 12/37 anonim ***** válasza:
59%

Szeretek játszani, de azért a kufircolás jobb. Meg szerencsére egy párkapcsolat nem csak a szexről szól.

Én azért szívesen járnék valakivel. A recska már unalmas nagyon és még csak össze sem hasonlítható az igazi szexszel.

2015. júl. 24. 06:53
 13/37 anonim ***** válasza:
36%

Az eszedbe sem jut hogy ha jól választasz csajt akkor tolgatod vele ezeket multiban?

Egyébként meg egy dolgot tudok javasolni! Baassz el az életedből 2-3 évet játékra, és meglátod hogy megérte-e.

2015. júl. 24. 07:10
 14/37 anonim ***** válasza:
60%
Én "elbasztam" vagy 10 évet és megérte. :D
2015. júl. 24. 07:48
 15/37 anonim ***** válasza:
69%

#14 Csatlakozom! Simán megérte!

Sokkal jobb hazajönni meló után, beülni játszani, mint hallgatni a csaj nyűgjét - baját, meg, hogy nem foglalkozom vele sosem. Meg, hogy ő menni akar és nem itthon ülni egész nap. Persze mikor azt mondja az ember, hogy fáradt mert egész nap dolgozik, és kikapcsolja a játék, akkor arra megint csak rinyát kap, meg hisztit.

2015. júl. 24. 09:31
 16/37 anonim ***** válasza:

Ha már szó esett az MGTOW-ról, akinek tetszik ez az életstílus, csatlakozzon:

[link]

2015. júl. 24. 09:34
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Baassz el az életedből 2-3 évet núre, és meglátod hogy megérte-e.
2015. júl. 24. 09:41
 18/37 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy azért néhányan fogjak miről van szó!
2015. júl. 24. 09:50
 19/37 anonim ***** válasza:
41%

Kockuljál csak nyugodtan, de hidd el, a strandon mégis én fogok egy csinos barátnővel megjelenni és nem te:)

Egyébként meg azért írtad ki ezt a provokatív kérdést, mert belül bánt a dolog, hogy nincs barátnőd, másnak meg van és ide-oda járkál vele. Ez nagyon érződik a kérdésedből!

2015. júl. 24. 12:39
 20/37 anonim ***** válasza:
Most engem azért kellett lepontozni mert csak egy laptopom van, és nem mennek rajta az újabb játékok? Majd ha lesz pénzem, akkor veszek egy normális gépet, de az se a közel jövőben lesz:)
2015. júl. 24. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!