Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnak valami súlyos problémája van?
Egyedül él otthon, a szülei külföldön vannak és onnan "pénzelik". Ősszel mi is utánuk megyünk.
Az utóbbi fél évben felszedett jó pár kilót, de én így is szeretem őt és szerintem ő a világ leggyönyörűbb nője. De kezdem úgy érezni, hogy ő ezt nem így gondolja. Sosem beszél a súlyáról, hogy meghízott volna vagy egyebek, viszont mostanában csak sötét és bő ruhákban jár. Persze továbbra is nagyon csinosan öltözik, de rövid szoknyák és feszes fölsők helyett, tunika + cicanadrágot és hasonlókat visel. Magassarkút sem hord már.
Egyébként is nagyon gyakran lehangolt és sosem mondja el, hogy miért csak annyit, hogy nem miattam.
Tegnap este 8körül átjött hozzám, és megkínáltam a kedvenc ételével és nem kért belőle, azt mondta, hogy már evett. Amikor kérdeztem, hogy mi jót főzőtt, azt mondta, hogy csak piritóst csinált. Erre én megkérdeztem, hogy mást nem is ettél ma? Azt mondta, hogy nem...
Nagyon félek, hogy komoly baja van és amúgy is jól megfázott most, így az immunrendszere nincs a toppon.
Nem tudom, hogy kihez forduljak. A szőlei nincsenek itthon, nem is tudnám őket elérni, a barátaival meg már nem szokott beszélni.
Én 20, Ő 19
Remélem igen!! Ő az a fajta lány (volt eddig) akinek ha nem tetszett valami, akkor azt meg is mondta. NEm hinném, hogy úgy maradna mellettem, hogy már nem szeret.
De nem is ez a lényeg. Ha szeret, ha nem én segíteni szeretnék rajta.
Nagyon aranyos srac lehetsz hogy igy aggodsz erte. Piros pont :)
valoszinu a sulyaval van problemaja:) szerintem mondd neki hogy : nagyon kis csinos es szep vagy
es nezd meg hogyan reagal. Ha a testevel van baja tuti fintorogni fog vagy ilyesmi :)
Nagyon édes vagy! :)
Bár ilyen palim lenne....
Nos lehet, hogy komoly baja van, de várd meg szerintem, amíg ő mondja el, viszont éreztesd vele, hogy kész vagy meghallgatni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!