Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a volt barátnőm szeret, mint egy barátot?
Én már majdnem el is felejtettem, nem hiszek a szerelem utáni barátságban, szerintem szerelem után ha nagyon szoros kapcsolatban vannak, akkor biztos, hogy több, mint barátság.
A volt barátnőm, miután dumáltunk nemegyszer mondta, hogy szeret, de csak így a semmiből. Sokszor mondja, hogy jó velem dumálni. Hát remélem, hogy azért mégis csak barátságból, meg szeretném szakítani a kapcsolatot vele.
Valami itt zizis... "Hát remélem, hogy azért mégis csak barátságból, meg szeretném szakítani a kapcsolatot vele" - ezt így én nem értem. Most azt szeretnéd, ha csak barátként szeretne téged, vagy azt szeretnéd, ha sehogyse? Nem mindegy, ha meg akarod vele szakítani a barátságot? Vagy az a fél mondat hogy került oda? Ha meg akarod vele szakítani a kapcsolatot, akkor nem teljesen mindegy, hogy hogy szeret téged, hogy gondol rád?
Vagy csak barátságból szeretnéd megszakítani a kapcsolatot vele, mert szerinted ezzel maradsz a barátja?
Komolyan nem értem az utolsó mondatodat...
De hogy a kérdésedre válaszoljak: létezik. De csak akkor, ha mindkét fél hisz benne.
Tudod, macska és kutya közt is csak akkor van barátság, ha együtt nőttek fel, és úgy nevelték őket, hogy jóba legyenek. :D
elnézést kedves 20:34 ha nem voltam érthető...az én hibám.
Az a különbség a baráti szeretet között és a még mindig tartó szerelem között, hogy ha csak barátilag szeret akkor néha nem írok vissza az msn-en ha ír, esetleg visszautasítom, ha elhív valahova. Viszont ha még érez valami komolyabbat, akkor biza kéne tisztázzam vele és elmondjam, hogy én már nem viszonzom az érzését.
Nem akartam egyből leállítani és kezdeni a dumát. hogy én már nem szeretem s közben lehet, hogy csak barátkozni akar. Persze nagyon leégetném magam.
Amúgy nekem szerelem után sose ment az a jajj de jó barátság. Sajnos ha valamelyik voltbarátnőmet is felkerestem az csak azért volt mert hiányzott, és ezért kételkedek az ilyen barátságban s gondoltam, h jobb ha megkérdek másokat is.
Üdv és köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!