Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, h visszakapjam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, h visszakapjam az egyik legjobb barátom?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja lefeküdtem az egyik legjobb barátommal, amit már nagyon megbántam. Azóta nem nagyon beszélünk, ő egyáltalán nem keres. Ha én keresem, akkor viszonylag kedves, de már nem olyan, mint régen. Szándékosan nem hoztam fel neki a témát, h ne érezze kellemetlennek, h erről akarok beszélni. Nem is találkoztunk azóta és nekem már nagyon hiányzik. Létezik, h a szex tette tönkre a barátságot vagy más oka is lehet?

23L

2010. márc. 5. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is csináltam már ilyet csak én fiú vok!Az soha nem lesz a régi hidd el!vagyis kicsi rá az esély hogy olyan lesz mint régen!Nem lehetséges hogy Ö többet szeretne de te mondtad neki hogy csak szex és semmi más?
2010. márc. 5. 17:39
 2/8 A kérdező kommentje:

nem, egyáltalán nem beszéltünk ilyesmiről, h szex és más semmi.

egyszer egy este jól éreztük magunkat, sokat dumáltunk meg nevettünk. egy másik pasi miatt voltam kibukva, ezért vigasztalt és felvetette, h miért nem érezzük még jobban magunkat...

2010. márc. 5. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is jártam a te cipődben, számtalanszor lefeküdtem a legjobb barátommal. Az a baj, hogy a legtöbb ember állandóan kerülgeti a problémáit... Állj elé, és beszélj vele! Beszéljétek át a történteket töviről hegyire, akkor az egész nem is lesz olyan nagy durranás hirtelen az egész. Nevezd nevén a dolgokat. Mondd meg neki, hogy ő fontosabb ennél, kérd meg, hogy mondja el neked a gondolatait és ha te is fontos vagy neki, akkor találjatok ki valamit. Ennyit lehet tenni...

21/L

2010. márc. 5. 17:51
 4/8 A kérdező kommentje:

az a baj, h fel sem merem neki hozni a találkozást, az az érzésem, h nem szívesen találkozna velem, kerül engem :(

én meg nem akarom, h azt higgye, h nyomulok vagy többet akarok, ami egyébként nem lenne ellenemre.

2010. márc. 5. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha pontosan fogalmazol, akkor nem fogja félreérteni és nem fogja azt hinni hogy nyomulsz rá. Mond el neki hogy hiányzik neked, szerintem nyugodtan hozd fel a szexet is, hogy szerinted azóta változtak meg a dolgok, mondja el, hogy ő hogy látja .. kommunikáció.. máshogy nemmegy.
2010. márc. 5. 22:45
 6/8 A kérdező kommentje:
és szerintetek, hogyan lépjek vele kapcsolatba? hívjam fel vagy írjak neki? tudom, h legalább ezt eldönthetném, de biztosan számít vmennyit, a megkeresés módja.
2010. márc. 5. 23:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel, az azért sokkal személyesebb, mintha egy üzenetet küldenél neki szerintem!
2010. márc. 8. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen telefonhívást javaslok én is. Ha írsz neki, akkor megteheti, hogy nem válaszol, ha felhívod, akkor valamit mondania kell.
2010. márc. 8. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!