Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neektek is így reagáltak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neektek is így reagáltak? (lent. )

Figyelt kérdés
szóval:anyukám rájötth már nem vagyok szüz és folyton ezzel piszkál h neki mekkora csalodást okoztam ezzel,és h ha mostmár van egy baráto és találkozom vele akkor jön a szöveg h "engem a pi.csám hajt" szerinte ez korai volt mert h még "kicsi vagyok ehez"...nem értem miért reagálja ezt ennyire túl..nektek hogyan reagáltak a szüleitek?(ja amugy 16 éves vagyok és lány)
2010. márc. 5. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
15%

ne haragudj de szerintem anyád jó nagy hülye...

amikor az enyém megtudta csak arra volt kiváncsi hogy védekezünk e meg hogy ugye biztosan tudom h mitől lehetek terhes mitől nem és nem forszírozta többet a témát (17 voltam)

2010. márc. 5. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen vesztettem el a szüzességem és anyukám hasonló képpen reagált. Tudod neki te a lánya vagy és félt. Ezért olyan amilyen veled most. Majd ahogy idősödsz és felelősséged is nő már nem lesz ez a téma. Félt, hogy nehogy butaságot csinálj (esetleg teherbe ess). A nagymamám mindig mondta, hogy: Majd ha te is anyuka leszel így fogsz dolgokra reagálni illetve akkor majd megtapasztalod. 29/N.
2010. márc. 5. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Hát nem tudom.

Szerintem túl reagálja a témát.:/

Manapság örülhet az ember hogy ha 15 évesen szűz..

Amikor 12-13 évesek cigiznek isznak b*sznak:/

Ez a nem mindegy manapság...

Hát mjuk lehet jobb lett vna hogy ha te mondod el neki és nem mástól tudja meg akk talán nem cinkelne ennyire.:)

És nem tom miért mondja a p*csád hajt amikor szereted a srácot és nem játszol vele, mert akk megérteném de így:/

Ellene max úgy tudsz tenni hogy ha elmondod neki, hogy már nem vagy óvodás és érettnek érezted magad ehhez.

Akk valszeg elfogadja és beletörődik h már nem 1 kisbaba vagy(:

Remélem segítettem és bocsi a 2oldalas fogalmazásért:D:D

Ice;)(15/f)

2010. márc. 5. 17:25
 4/9 A kérdező kommentje:
én montam el neki mert rá kérdezett és nem akartam hazudni neik.sajnos sokszor megpróbáltam beszélni vele de semmi:(
2010. márc. 5. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem tudja még biztosan, hogy nem vagyok szűz, de már lassan másfél éve azt hiszi. De tudom, hogy az enyém még rosszabb is lenne mint a tiéd, pl megmondta, hogy csak ha elmúltam 18 akkor jön el velem felíratni fogamzásgátlót. És gyakran hozzám vágja hogy viszket a seggem meg ilyenek... Ja és csak 2 hónapja vesztettem el a szüzességem és 2 éve járunk. 15 és fél vagyok...
2010. márc. 5. 17:46
 6/9 A kérdező kommentje:
ugyan ez van velünk tabi téren meg a se.gges stori is...-.-"elrontják az egésznek a lényegét:(
2010. márc. 5. 18:01
 7/9 anonim válasza:
Hát igen.A szülők nagyon is féltenek.Nálam sem tudják és félek h megtudják valahonnan mert az osztájtársam elmont az egyik csajnak az meg továbbadta az osztájban..szal veled érzek.15/l
2010. márc. 5. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudjatok, de nem tudom hogy 15 évesen mit akartok, meg hogy elveszi az egésznek a lényegét...

Tudjátok egyáltalán, mi a szeretkezés lényege?

2010. márc. 5. 21:28
 9/9 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok nem nagy külömbség de azért legyünk pontosak.és igen tudom és nem szeretem ha óvódásnak néznek nem vagyok már gyerek jó felnött se ez igaz ...de ez szerintem akk is tulzás.
2010. márc. 6. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!