Előző: Ha a 14 éves lányom(vagy nem tudom, mennyi voltál akkor) már nem lenne szűz, hát annak rohadtul nem tudnék örülni, gondolom édesanyád is hasonlóan reagálna.
[Egy 17 éves lány, aki totálisan kiakad a mai 15 év alatti korosztályon.]
2009. okt. 27. 09:20
4/11 anonim válasza:
Igen, ezért nem mondtam el neki :P
14 voltam akkor.
09:15 voltam
2009. okt. 27. 09:30
5/11 anonim válasza:
Én nem mondtam még el Neki.
59F
2009. okt. 27. 10:03
6/11 anonim válasza:
Sosem voltam a szüleimmel olyan kapcsolatban, hogy megosszam velük a nemi életemet. Ez valahogy nálunk mindig tabu téma volt. Így ezt sem mondtam el nekik, de nem hülyék...Nyílván sejtik, hogy már nem vagyok az. 18 voltam.Mindenesetre nekem nem is hiányoznak azok a "na üljünk le és beszéljük meg" dolgok :) Erre valók a barátok.
2009. okt. 27. 10:49
7/11 anonim válasza:
23 voltam, nem mondtam el, de levágta, hogy miért lett egyszeriben annyira sürgős fogamzásgátlót íratni.
2009. okt. 27. 14:51
8/11 anonim válasza:
Nem mondtam meg el,de nem is orulne neki.15L.
2009. okt. 27. 18:26
9/11 anonim válasza:
Nekem tudják a szüleim és egyátalán nem idegesiti öket, ök tudják h ez az élet vele járója, egyébként is már több mint másfél éve jártam a párommal, 17 voltam, és a szüleim nagyon szeretik!!!
2009. okt. 27. 19:03
10/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem úgyen fiam van de nagyon szeretném ha elmondaná, lehet nem úgy fogadja anyúkád ahogy te azt elvárod, de biztos vagyok benne az elsö kiakadás útán leül veled beszélgetni és talán olyan dolgokat is meg tudtok beszélni amire most nem is számitasz. Ő is csak anya!Kérdezz minél tőbbet tőle és probáld meg megbeszélni azt is vele hogy ez mért is tőrtént meg (szerelmes voltál, vagy csak nagylányá akartál válni).
Egy a lényeg odabújva szépen közöld, ne vagdalozva hagy esélyt arra hogy megbeszéljétek, ne csak közöld.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!