Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem lehet következ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem lehet következtetni zenei ízlésből egy adott ember személyiségére, tulajdonságaira?

Figyelt kérdés

Azt hangoztatják itt, és azt gondolják egyes emberek, hogy zenei ízlés semmiféleképpen nem lehet kizáró ok párkeresésben.

Ezektől az emberektől szeretném azt kérdezni, hogy szerintük zenei ízlés alapján nem lehet következtetni egy ember személyiségére?

Írok egy példát, hogy sokkal jobban megértsétek:

Ha valaki Justin Biebert hallgat, és szereti is, az nem utalhat arra, hogy nem épp egy bölcs értelmiségiről van szó?

Vagy vegyük mondjuk a filmművészetet, mert ha zenei ízlés alapján nem lehet ítélkezni egyesek szerint, akkor gondolom, hogy filmek szerint sem, hisz az is egy művészet.

Nos, legyen két ember, A és B.

A a következő filmeket szereti: A szürke ötven árnyalata, Felhők fölött 3 méterrel, Twilight, Álom.net.

B pedig a következőket: Amerikai szépség, Születésnap, Rekviem egy álomért, Keserű méz.

Tényleg van aki azt gondolja, hogy nem lehet ebből következtetni a 2 ember személyiségére?

2015. júl. 19. 15:01
1 2
 11/18 seniman ***** válasza:
100%
Szimplán hülyeség,hogy a zenei ízlés tükrözi a jellemet.Hallgatok death metalt,meg mindenféle átlag ember számára emészthetetlen zenét(is),közben ráérős időmben macskát simogatok,gyereket nevelek.Ilyen zenei felhozatal után az lenne a sablon,hogy biztos sátánista rituálékra járok,meg ember-állat áldozatokkal tisztelgek a gonosz előtt. :-D
2015. júl. 19. 15:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

lehet következtetni,ha valaki csak egy félét hallgat az unalmas tucat ember

aki csak a népszerűeket ismeri,az felszínes tucat ember megint csak :D unalmas semmit mondó,tucat zenéket,csak hallgatják mert van

bár tény amit a többség szeret az szinte mindig egy kalap sz***r volt meg lesz is

engem érdekes lehetne megítélni a hallgatott zenékből,mert belezavarodna akárki

2015. júl. 19. 15:57
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Az érdeklődési körére lehet, a személyiségére nem!

2 diplomás nő vagyok 4 nyelvvizsgával, olyan szakmában dolgozom, ahol 80%-ban csak férfiak, ebből szerintem nem tippelne a legtöbb ember arra, hogy örömmel nézek otthon disney-meséket, meg a bbc romantikus kosztümös drámáit, a másik nagy kedvencem meg a horror...

És fordítva, ha elmondanám az érdeklődési köreimet, valószínűleg nem jutnál arra a következtetésre, hogy diplomás ember vagyok.

2015. júl. 19. 16:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen lehet, bár van egy kis bökkenő.

Vagy hasonlít egymáshoz az ember és a zene, vagy a zene csak az ember igényét, vágyait tükrözi, tehát az ember csak hasonlítani FOG a zenéjére.

Szóval egyszerű például aki gyors, kemény zenét hallgat, ahhoz vonzódik... az vagy MOST gyors és kemény, vagy éppenséggel most lassú és puha, de szeretne az lenni. És előbb-utóbb lesz is.

2015. júl. 19. 16:33
 15/18 Estienne ***** válasza:

A zene lényege pont az, hogy olyan érzelmeket váltson ki belölünk amire vágyunk. Nekem is van egy alap stílusom de attól sok más stílusban is találok olyan zenét ami valami kellemes érzést vált ki belőlem. Ez alapján nehéz megitélni egy embert, bár kapcsolatban érdekes lehet ha az egyik fél a klasszikus rock-ot szereti a másik meg elektronikus techno-sabb vonalat. Nehezen fognak közösen jól szórakozni "buliban", de mint ember attól még jól kijöhetnek.

Csak ne a média határozza meg a stílusunk.

2015. júl. 19. 16:59
 16/18 anonim ***** válasza:

szerintem van néhány olyan stílus amiknek a hallgatóinak többségére rányomja a bélyegét

szerintem ilyen a keményebb zenék metál, hard rock, punk

vagy a klubzenék, dj mixek

ha ránézésre meg tudod mondani milyen zenét hallgat akkor valószínű beleillik a sztereotípiákba

bakancsos bőrkabátos magát keménynek mutatni akaró valaki ebből nem jöhet ki jól mert vagy tényleg olyan mint ahogy elvárod az ilyenektől vagy pedig megjátszós és kamu a személyisége

a divatos ruha frizura ékszer kombo meg a divatos elektronikus zene pedig egy beképzelt emberre utalhat aki jobbnak hiszi magát másoknál és sekélyes

2015. júl. 19. 23:02
 17/18 anonim ***** válasza:

A bakancsos, bőrkabátos mérnökemberem imádja Vivaldit :)

Rólam meg ( kicsi, barna, szemüveges, unalmas nőszemély) meg nem mondanátok, hogy metált; kínai/ kelta stb. népzenét-és random-amiéppmegtetszikarádióban-popot hallgatok.

2015. júl. 20. 13:38
 18/18 anonim ***** válasza:
2015. júl. 20. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!