Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hit Gyülekezetes Tag titkos szerelmi viszonyt folytat a párommal, és elérte azt is hogy elköltölzön itthonról. Ilyen esetben a Hit Gyülekezet mit tesz ha kitudodik a dolog? Mert tudomásom szerint ez nem elfogadott dolog az ilyen gyülekezetekben.
Egy ilyen ember nem nevezheti magát kereszténynek.
nem az egyházat minősiti ez hanem a lányt! ezért valószinűleg komoly beszélgetés lenne egy pásztorral, ha pedig nincs változás, elküldik de segitenek végig hogy visszataláljon.
a Hit Gyülekezete pedig NEM szekta!!
2-esnek
Igen, épp ez az.
5-ösnek
Tipikus hitgyülis.
10-esnek
Nem mondanám szánalmasaknak ,mert vannak olyan dolgok amikbe a mai napig egyet értek ,de ebbe a "párkeresési" dolgokba valóban azok.
11-esnek
"Egy ilyen ember nem nevezheti magát kereszténynek."
Sajnos, az az egy bökkenő ,hogy szinte minden hit gyülis ilyen pár választás szempontjából.
Sajnos e téren már engem is jól át csesztek ,meg még egy-pár jó néhány embert...
Pl. Olvastam is egy olyat ,hogy egy tagot kapcsolat által tartotak a Hit gyülibe.
És ez komoly, de amikor meg már az a tag nem akart kilépni akkor már szakítani akart vele az úrihölgy...
Meg aztán a gyülekezetbe tiltják is a kapcsolatokat.
Köszöni akartam egy csajnak aki tetszik ,de jött a "júj,de parázna" szöveg.
Szóval, valóban ebben a tekintettben elégé álszentek.
Egy ex-hitgyülis.
ex gyulis 5 vagyok es tevedsz nem vagyok hitgyulis de igen hivo vagyok es ismerem a feluletes hituket nem gyakorlo csak a bugyijuk utan futo mai fiatalokat.
Otthagytak igy jart a kerdezo akar ha az rdog is vitte a volt parjat koze mar nincs hozza
"Otthagytak igy jart a kerdezo"
Okos. (taps taps taps)
Biztos te is valami "majdénmegmondom" presbiter vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!