Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hit Gyülekezetes Tag titkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hit Gyülekezetes Tag titkos szerelmi viszonyt folytat a párommal, és elérte azt is hogy elköltölzön itthonról. Ilyen esetben a Hit Gyülekezet mit tesz ha kitudodik a dolog? Mert tudomásom szerint ez nem elfogadott dolog az ilyen gyülekezetekben.

Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

Egy ilyen ember nem nevezheti magát kereszténynek.

nem az egyházat minősiti ez hanem a lányt! ezért valószinűleg komoly beszélgetés lenne egy pásztorral, ha pedig nincs változás, elküldik de segitenek végig hogy visszataláljon.

a Hit Gyülekezete pedig NEM szekta!!

2015. júl. 17. 22:10
 12/14 anonim ***** válasza:

2-esnek

Igen, épp ez az.

5-ösnek

Tipikus hitgyülis.

10-esnek

Nem mondanám szánalmasaknak ,mert vannak olyan dolgok amikbe a mai napig egyet értek ,de ebbe a "párkeresési" dolgokba valóban azok.

11-esnek

"Egy ilyen ember nem nevezheti magát kereszténynek."

Sajnos, az az egy bökkenő ,hogy szinte minden hit gyülis ilyen pár választás szempontjából.

Sajnos e téren már engem is jól át csesztek ,meg még egy-pár jó néhány embert...

Pl. Olvastam is egy olyat ,hogy egy tagot kapcsolat által tartotak a Hit gyülibe.

És ez komoly, de amikor meg már az a tag nem akart kilépni akkor már szakítani akart vele az úrihölgy...

Meg aztán a gyülekezetbe tiltják is a kapcsolatokat.

Köszöni akartam egy csajnak aki tetszik ,de jött a "júj,de parázna" szöveg.

Szóval, valóban ebben a tekintettben elégé álszentek.

Egy ex-hitgyülis.

2015. júl. 22. 20:55
 13/14 anonim ***** válasza:
22%

ex gyulis 5 vagyok es tevedsz nem vagyok hitgyulis de igen hivo vagyok es ismerem a feluletes hituket nem gyakorlo csak a bugyijuk utan futo mai fiatalokat.

Otthagytak igy jart a kerdezo akar ha az rdog is vitte a volt parjat koze mar nincs hozza

2015. júl. 26. 16:50
 14/14 anonim ***** válasza:

"Otthagytak igy jart a kerdezo"

Okos. (taps taps taps)

Biztos te is valami "majdénmegmondom" presbiter vagy. :)

2015. júl. 27. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!