Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig ezt természetesnek vettem. A férfiak többsége nem olyan, mint a pasim?
Figyelt kérdés
A barátom egyáltalán nem undorodik tőlem, ha menstuálok. Ha fájnak a melleim, megmasszírozza, ugyanúgy szexelünk, maximum ő nem ad orált, lemossa szex után a vérem. Sokszor tampont cserélek mellette, volt, mikor megműtötték a kezem, akkor ő dugta fel nekem és húzta ki a régit. Ha véletlenül összevérzem a lepedőt, akkor segít kimosni. De itt a fórumon láttam egy-két kérdést, amiből kiderült, hogy vannak férfiak, akik hozzá nem érnek ilyenkor a nőjükhöz. Miért? Nem értem egyszerűen. Mi undorító van a barátnőd vérében? Szerencsés vagyok, ritka az ilyen fiú, amilyen nekem van?2015. júl. 16. 22:07
21/26 A kérdező kommentje:
Az új #19-nek neked ez jól esik amúgy?
2015. júl. 16. 22:45
22/26 anonim válasza:
Ha nektek belefér, nem mindegy, ki mit mond és gondol?
Nekem pl. ezek töredéke sem fér bele, mondjuk kizárólag a masszírozás oké. De ebből sem volt gondom soha.
23/26 anonim válasza:
Ó, igazából én még a haját is megmosom a nőnek, ha fáradt. Szóval kuss kérdező :D
24/26 anonim válasza:
az én barátom is ilyen. nem zavarja semmi ami kijön belőlem, engem sem zavar semmi, ami kijön belőle. egész jó dolog, amikor otthonosan érzed magad a másik mellett, és nem kell azon aggódni hogy mi lesz ha finganom kell stb.
25/26 anonim válasza:
Tampon és még az orál is mehet.
Nem kell hanyattesni a pasidtól, nem ő az egyetlen;)
26/26 anonim válasza:
Eddig csak hárommintás a sokaság, amiből véleményt tudok formálni, de eddig 2/3 az eredmény, akiket nem zavar. Akit zavart azt kb annyira, hogy olyankor találkozni se akart velem, nem hogy szexelni de a fingós, böfögős és hányásos poénok tetszettek neki, sose értettem, de fiatalság, bolondság. Akiket nem zavart abból az utolsóval lassan házasságban fogunk együttélni. Régebben szexeltünk menszesz alatt, mostanában nem, mert valamitől iszonyat fájdalmassá vált és olyankor élni sincs kedvem nemhogy szexre gondolni. Tampont, betétet nem cserélek előtte, de az első vagy friss betétet szoktam előtte használni. Szerintem nem zavarná a csere se, mert már volt olyan kérdése, hogy mégis milyen a rendes menszesz, mert régebben sose voltunk együtt az első 3 napban plusz fürdés után azonnal mégse olyan, mintha az ember már 2-3 órát "dagonyázott" benne. De azt meg én érezném kínosnak. Majd ha eltöröm a kezem vagy más miatt nem tudom megoldani egyedül majd jöhet segíteni, addig ez maradjon meg intim témának. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!