Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az őszinte szavakat miért nem értékeli a lányok többsége?
1, Idióta vagy? Nem vagyok kövér.
De nem így értettem ahogyan Te, hanem pl szerelmet vallasz és valamiért megkattan a lány és nem tud mit kezdeni a helyzettel...
Te a lányok többségének szerelmet vallasz?
Nos, én szerelmes vagyok éppen valakibe, ha ő állna elém ezzel, nagyon örülnék neki, és tudnék mit kezdeni vele, ismerem már egy ideje személyesen, szóval nem egy idegen számomra.
Anyám mesélte, hogy mikor fiatal volt, egyszer itt volt Pesten diákmunkán, és egy külföldi srác el akarta szédíteni, anyám nem állt könnyen kötélnek, nem az a fajta lány volt, a srác egyszer nagyon leitta magát, és hát hajtogatta, hogy ő mennyire szerelmes. Alig ismerték egymást, anyám nem is vette komolyan, meg nem volt neki szimpatikus, hogy a srác ilyen ittas állapotba tudott kerülni.
Nyilván akitől nem akarok többet, akármennyi ideje ismerem, azzal nem lesz több, és meg is mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!