Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig ezt természetesnek vettem. A férfiak többsége nem
olyan, mint a pasim?
Figyelt kérdés
A barátom egyáltalán nem undorodik tőlem, ha menstuálok. Ha fájnak a melleim, megmasszírozza, ugyanúgy szexelünk, maximum ő nem ad orált, lemossa szex után a vérem. Sokszor tampont cserélek mellette, volt, mikor megműtötték a kezem, akkor ő dugta fel nekem és húzta ki a régit. Ha véletlenül összevérzem a lepedőt, akkor segít kimosni. De itt a fórumon láttam egy-két kérdést, amiből kiderült, hogy vannak férfiak, akik hozzá nem érnek ilyenkor a nőjükhöz. Miért? Nem értem egyszerűen. Mi undorító van a barátnőd vérében? Szerencsés vagyok, ritka az ilyen fiú, amilyen nekem van?
Tekintve, hogy nekem meg a fingas is meg volt tiltva az elozo kapcsolatomban, mert az egy nonel undorito,hat inkabb megdobbento szamomra, hogy letezik ilyen srac.
2015. júl. 16. 22:23
12/26 anonim válasza:
Írtad,hogy menstruálsz,stb....
Ki tudtuk következtetni,hogy nagy valószínüséggel férfi a pasid..
+a kérdésben is úgy van,hogy a "férfiak többsége nem olyan, mint a pasim"
Szóval....tényleg nem kötekedésből és bántásból írtam.
2015. júl. 16. 22:24
13/26 A kérdező kommentje:
Jólvan, akkor szeretnék bocsánatot kérni a pasi szó miatt, remélem nem bántottam meg senkit vele.
2015. júl. 16. 22:25
14/26 anonim válasza:
Hű, de frusztráltak itt a pasikák :D rég dut@ak biztos, ne foglalkozz velük. Férfi az, aki így kötözködik, ahelyett, hogy a kérdésre válaszolna? Nem, Kisfiú!
2015. júl. 16. 22:28
15/26 A kérdező kommentje:
#14 én nem tudnék ilyen kapcsolatban lenni, mármint szerintem egy olyan férfi, aki elvárja már azt is, hogy reggel ne legyen kócos és legyen mentolos lehelletű a barátnője szájszaga, az már kicsit beteges. Legalábbis szerintem maximum ez egy tini párkapcsolatban elfogadható.
2015. júl. 16. 22:29
16/26 anonim válasza:
ez nem különleges az én párom is ilyen, van hogy én zuhanyzok amíg ő kakál, mindig csak röhögünk, mégis szerelmesek vagyunk egymásba
2015. júl. 16. 22:37
17/26 anonim válasza:
Engem is idegesít ez a szó, de már hozzászoktam. (Azért a leendô barátnômtôl majd megkérem, hogy ne hívjon így.)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Biztos, hogy vannak még más ilyen férfiak is, meg vannak nem ilyenek is. Talán több az, aki nem ilyen.
2015. júl. 16. 22:37
18/26 anonim válasza:
Ezeket nem irtam, nyilvan lehetetlen is lett volna minden egyutt toltott ejszaka utan, reggel egybol a furdoszobaba rohanni es topra megcsinalni magamat.
De az ilyen menstruacio, WC-zes, es egyeb intim temakat hanyagoltuk, mondjunk nekem nem is volt igenyem arra, hogy ezt kitargyaljuk meg megmutassuk egymasnak.
A szellentes zavart csak igazan, mert nyilvan azt az ember nem tudja szabalyozni, visszatartani meg foleg.
2015. júl. 16. 22:41
19/26 anonim válasza:
Attól, mert kitöröltetted a hozzászólásaink, a tényen nem változtat! ;)
2015. júl. 16. 22:43
20/26 A kérdező kommentje:
#19 csak én ezt már továbbgondoltam. Csak tudom, hogy vannak ilyen férfiak és nők is, akik hosszútávú kapcsolatban sem képesek belátni, hogy emberek vagyunk. Szerintem a menstruáció még mindig természetes és nem annyira gusztustalan mint a fing, szagosabb böfögés, vagy a barnamaci. Szóval egyszerűen nem értem, hogy mi undorító van rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!