Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érdeklődik utánam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődik utánam egy férfi sem?

Figyelt kérdés

Mikor azt írom, hogy nem érdeklődik senki, azt úgy is értem: egyáltalán senki, nem csak olyanok, akik nekem nem tetszenek. Leszólítani nem szoktak, randira hívni pláne nem (legutolsó randim lassan 2 éve volt, olyan sráccal, aki nem is tetszett, de azért adtam neki egy esélyt).

Ezeket tudom felmutatni: nincs csúnya arcom (szépnek mondjuk nem mondanám), hetente 2-3 alkalommal sportolok (amúgy vékony vagyok, izmosodás a cél), nőiesen öltözködöm. Egyetemre járok, mellette van egy pici keresetem, nem sok. Tudok főzni, állítólag nem is rosszul, segítőkész vagyok (legalábbis sokan fordulnak hozzám segítségért), igyekszem mindenkivel kedves lenni, nem vagyok hisztis, nem szeretek baromságokon veszekedni. Nyilván emellett vannak rossz tulajdonságaim, pl. bizonyos dolgokban türelmetlen vagyok és nem szeretem, ha bele akarnak szólni a dolgaimba, de nem hiszem, hogy ezek miatt annyira kiállhatatlan lennék.

Mégis miért nem kellek senkinek?

(Nem ismerkedési szándékból írtam ki a kérdést, valami tanácsot vagy választ szeretnék kapni, nem szeretnék neten ismerkedni egyáltalán - és légyszi ne ezen lovagoljon senki.)

2015. júl. 16. 19:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
4%
ez mind mig kifogás aki akar ismerkedni párt találni az nyílt ember megragadja az alkalmakat! itt is nem egy pár jött össze nem tudom mit izélsz? akkor maradj egyedül engem aztán nem érdekel
2015. júl. 16. 21:26
 32/38 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy látod az arcát ugyanúgy nem ismered. Mennyivel jobb ha úgy ver át, hogy tudsz hozzá társítani egy külsőt?
2015. júl. 16. 21:28
 33/38 anonim ***** válasza:

Nem az a lenyeg, h nem akar online ismerkedni, hanem a valaszra sem kivancsi. Annyi infot mond magarol, hogy sovany, jo kondiban levo egyetemista csaj, foz mos takarit, kedves, aztan megsem kornyekezik meg csavok.

Most erre mit mondasz?:-)

2015. júl. 16. 21:52
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj veled hogy görcsösen szeretnél ismerkedni, igy nem lehet. Várod hogy leszólítson valaki, várod hogy rá írjanak, várod hogy bekopogjon a Nagy Ő.

Nem megy ez igy. Én soha nem vártam hogy leszólítsanak az útcán, nem vártam arra hogy a szorakozohelyen leszólítsanak. Aki tetszett avval megprobáltam ismerkedni, kimutatni felé azt hogy bejön nekem. Aztán minden megy a maga útján. Meg kéne tanulnod "eladni önmagad"/managelni önmagad. Tégy egy lépést saját magad és nem mástól várd.

Nincsenek barátaid, barátnőid? Nincsenek azoknak haverjaik, ismeröseik akik ismerkednének szívesen? Egyetemre jársz és dolgozol, nem 24h vagy a 4 fal között.

Ha valamit szeretnél azért meg kell dolgozni. Ezt ne felejsd el.

Egy húszonéves lány.

2015. júl. 16. 22:05
 35/38 anonim ***** válasza:

33# Evvel a dumával jelentkezhetne asszisztensnek vagy bejáronőnek is...

34 voltam

2015. júl. 16. 22:06
 36/38 anonim ***** válasza:

Azert mert velehtoleg zart vagy, ami alatt azt ertem h nem vibralsz. Ezt nehez elmagyarazni, en pl folyton jokedvu vagyok, elegedett az eletemmel, ha nem vagyok elegedett akkora max rohogok egyet es bekapcsolom a hiradot es maris rajovok, h szerencses vagyok:-)))

Nem erdekel h az emberek mit gondolnak rolam, ezert ossze vissza beszelek (nem szerencses), mindenrol van valami velemenyem, szeretek elni es jatszani, flortolni es velhetoleg ezt a pasik is erzik es ezert (is) tetszem nekik es persze azert is mert jol nezek ki, de sztem foleg azert mert pozitiv vagyok:-))

Sok lany kedves, meg aranyos de megis tavolsag tartoak. En is tartom a tavolsagot, de keptelen vagyok komolyan venni a szerelmet vagy az eletet. Persze itt a gyakorin kb "bekepzelt r.nak szamitok" amitol almatlan ejszakaim lesznek:-))))))))

Sztem teged erdekel h ki es mit gondol es talan ez a baj:-))

2015. júl. 16. 22:23
 37/38 anonim ***** válasza:

Csak neten ismerkedni és képet küldeni nem akarsz? ez a kettő? Biztos? Te írtad!

A héten ráérek! Mikor és hol találkozzunk?

2015. júl. 16. 22:27
 38/38 anonim ***** válasza:
48%

Azért mert az "egy férfi sem" alatt a kőgazdag menőcsávókat kell érteni, egyértelmű.

Ha meg szórakozóhelyeken keresed az igaz szerelmet, az állandóan ittas partyarcok közt...akkor ne lepődj meg szerintem.

2015. júl. 17. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!