Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érdeklődik utánam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődik utánam egy férfi sem?

Figyelt kérdés

Mikor azt írom, hogy nem érdeklődik senki, azt úgy is értem: egyáltalán senki, nem csak olyanok, akik nekem nem tetszenek. Leszólítani nem szoktak, randira hívni pláne nem (legutolsó randim lassan 2 éve volt, olyan sráccal, aki nem is tetszett, de azért adtam neki egy esélyt).

Ezeket tudom felmutatni: nincs csúnya arcom (szépnek mondjuk nem mondanám), hetente 2-3 alkalommal sportolok (amúgy vékony vagyok, izmosodás a cél), nőiesen öltözködöm. Egyetemre járok, mellette van egy pici keresetem, nem sok. Tudok főzni, állítólag nem is rosszul, segítőkész vagyok (legalábbis sokan fordulnak hozzám segítségért), igyekszem mindenkivel kedves lenni, nem vagyok hisztis, nem szeretek baromságokon veszekedni. Nyilván emellett vannak rossz tulajdonságaim, pl. bizonyos dolgokban türelmetlen vagyok és nem szeretem, ha bele akarnak szólni a dolgaimba, de nem hiszem, hogy ezek miatt annyira kiállhatatlan lennék.

Mégis miért nem kellek senkinek?

(Nem ismerkedési szándékból írtam ki a kérdést, valami tanácsot vagy választ szeretnék kapni, nem szeretnék neten ismerkedni egyáltalán - és légyszi ne ezen lovagoljon senki.)

2015. júl. 16. 19:45
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
33%

(Nem ismerkedési szándékból írtam ki a kérdést, valami tanácsot vagy választ szeretnék kapni, nem szeretnék neten ismerkedni egyáltalán - és légyszi ne ezen lovagoljon senki.)

Na ezért sz*rnak rád. Finoman szólva.

Komolyan, lehet, hogy introvertált vagy, nagyon magadnak való, befelé forduló típus, aki nem jár emberek közé. Vagy valami stikked van az agyadban, amiről még te magad sem tudsz?!

2015. júl. 16. 19:48
 2/38 anonim ***** válasza:
32%
Nem szeretnél neten ismerkedni? Nem baj, várjad csak amíg valaki leszólít majd az utcán, vagy akárhol, már ha egyáltalán valaha is leszólítanak :)
2015. júl. 16. 19:49
 3/38 xyz6666 ***** válasza:
Lehet, hogy az a baj,hogy barátot látnak benned. Egy ideje én is hasonló cipőben járok.
 4/38 Fish1 ***** válasza:
Szemléld magad kívülről. Ha találkoznál egy ugyanolyan emberrel, mint te, mi nem tetszene benne?
 5/38 anonim ***** válasza:
Nem tudommi lehet veled a baj , nem ismerlek annyira h véleményt tudjak alkotni.... De ha nyitott vagy , humoros , látják az emberek h jó társaság vagy és nem egy félős befordulós csajt látnak akkor nyitni fognak feléd , Legalábbis én azokat a nőket kedvelem akik élettel teliek mosolyognak nevetnek azokhoz szeretek odamenni a depis kinézetű nők lehangolóak
2015. júl. 16. 19:55
 6/38 anonim ***** válasza:
66%
ha 2 éve volt randid, akkor csak érdeklődik utánad valaki.
2015. júl. 16. 20:03
 7/38 anonim ***** válasza:
85%

Talán az lehet a baj, hogy megszabod kit hol kell megismerni.

Az utcán első sorban a fenekedet fogják megnézni és abból nem arra fognak gondolni a férfiak, hogy "ú, de szívesen járnék ezzel a lánnyal".

Az is lehet, hogy annyira átlagos, semmit mondó arcod van, hogy észre sem vesznek a tömegben.

2015. júl. 16. 20:04
 8/38 anonim ***** válasza:
6%
Remélem egyszer szembe jössz velem az utcán és megismerjük egymást ha már itt nem akarsz beszélgetni! :)
2015. júl. 16. 20:06
 9/38 anonim ***** válasza:
8%

Kuldj nekem egy fotot, es megmondom, h a kulsod e az oka annak, h nem foglalkoznak veled a ferfiak /tobbnyire ez az oka/

Deal?

2015. júl. 16. 20:07
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az, hogy Te próbálnál-e valakivel ismerkedni, vagy csak várod hogy a szádba repüljön a sült galamb. Ha az utóbbi, akkor nem is fog változni semmi.
2015. júl. 16. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!