Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érdeklődik utánam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklődik utánam egy férfi sem?

Figyelt kérdés

Mikor azt írom, hogy nem érdeklődik senki, azt úgy is értem: egyáltalán senki, nem csak olyanok, akik nekem nem tetszenek. Leszólítani nem szoktak, randira hívni pláne nem (legutolsó randim lassan 2 éve volt, olyan sráccal, aki nem is tetszett, de azért adtam neki egy esélyt).

Ezeket tudom felmutatni: nincs csúnya arcom (szépnek mondjuk nem mondanám), hetente 2-3 alkalommal sportolok (amúgy vékony vagyok, izmosodás a cél), nőiesen öltözködöm. Egyetemre járok, mellette van egy pici keresetem, nem sok. Tudok főzni, állítólag nem is rosszul, segítőkész vagyok (legalábbis sokan fordulnak hozzám segítségért), igyekszem mindenkivel kedves lenni, nem vagyok hisztis, nem szeretek baromságokon veszekedni. Nyilván emellett vannak rossz tulajdonságaim, pl. bizonyos dolgokban türelmetlen vagyok és nem szeretem, ha bele akarnak szólni a dolgaimba, de nem hiszem, hogy ezek miatt annyira kiállhatatlan lennék.

Mégis miért nem kellek senkinek?

(Nem ismerkedési szándékból írtam ki a kérdést, valami tanácsot vagy választ szeretnék kapni, nem szeretnék neten ismerkedni egyáltalán - és légyszi ne ezen lovagoljon senki.)

2015. júl. 16. 19:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
73%
Nem bántásból, de tényleg sírógörcsöt kapok az ilyen kérdésektől...
2015. júl. 16. 20:24
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha neten nem ismerkedsz, akkor hova menjek, hogy leszólíthassalak?
2015. júl. 16. 20:25
 13/38 anonim ***** válasza:
94%
12-es! Szerintem ne fáradj,mert mindjárt kiderül, hogy az utcán se, sőt szórakozó helyen sem ismerkedik :)
2015. júl. 16. 20:27
 14/38 anonim ***** válasza:
33%

13 as ja olvastam itt hasonlo kerdest. A csaj aszondja, szorakozo helyen nem ismerkedik, mert alkoholistakkal minek, az utcan ha leszolitjak, 'ki az a pofatlan aki ilyet tesz, jo hogy nem kell' , neten nem ismerkedik, mert ott meg futobolondok tanyaznak /szerinte/ :-).

De visszaterve a kerdesre, ha egyaltalan nem kerul kozel hozza ferfi, akkor ott mindenkepp a kulsovel van gond. Azert vagyok kivancsi a fotora. Ha megsem azzal van a gond, akkor ertelemszeruen adodik, hogy azok, akik erdeklodnenek, elso korben durvan le vannak pattintva /a csajok nagyresze eszre sem veszi, h epp udvaroltak volna neki, ha nem szarja le nagyivben/

2015. júl. 16. 20:34
 15/38 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de képet nem küldök senkinek. Szórakozóhelyen és utcán ismerkednék szívesen, csak velem nem akarnak.
2015. júl. 16. 20:44
 16/38 anonim ***** válasza:
9%
Na es miert nem kuldesz? Rajta van a neved, lakcimed, szelelyiszamod?
2015. júl. 16. 20:46
 17/38 A kérdező kommentje:
Nem, de akkor sem szeretnék képet küldeni magamról ismeretleneknek.
2015. júl. 16. 20:48
 18/38 anonim ***** válasza:
Nagy kaland elküldeni egy képet, nem egy embernek küldtem már itt képet, nem lett belőle semmi gond.
2015. júl. 16. 20:50
 19/38 A kérdező kommentje:
Azt te vagy, de én nem szeretnék.
2015. júl. 16. 20:52
 20/38 anonim ***** válasza:
10%
nem küldesz képet neten nem ismerkedsz! te szerintem bezárkóztál 1 vártoronyba és várod a szőke herceget fehér lóvon!
2015. júl. 16. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!