Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális a következő?
Megkértem reggel a páromat (nő), hogy mosson már fel, mert tiszta mocsok a szoba.
A padló kétharmada tele volt szórva ruhákkal, zsepivel, szeméttel, cipőkkel.
Erre ő nekiállt, és áttörölte az egyharmadát. Pedig kértem, hogy pakoljon el.
Miután erre ő nem volt képes, kiment, én nekiálltam elpakolni és felmosni.
erre bejött, hogy adjam oda a felmosórongyot majd ő csinálja, aztán nekiállt ugatni, hogy milyen szarul csináltam mert tele van apró porral a padló és miért nem söpörtem fel előtte....
1: mennyire normális, hogy nekem kell elvégeznem azt a munkát amire ő valamiért nem képes?
2: mennyire normális, hogy ő nem képes normálisan felmosni rendet tartani?
3: az mennyire normális, hogy ha mindezek ellenére mégis megcsinálom, még belém is köt és leugat?
Ne foglalkozzak vele?
Vagy jön a világvége?
Tegyetek rendet a fejemben, mert én úgy érzem nem tisztelnek eléggé.
Egyikőtök sem normális.
Te azért, ahogy beszélsz meg elvársz a másiktól dolgokat, ő meg azért, mert veled van.
A normális az lett volna, ha egyikőtök elpakol, a másik feltöröl.
Hát annyi esd azért neked is lehetett volna magadtól is, hogy a felmosás előtt legalább seperj össze, mert csak szétmázolod a port...
és a használt zsepiket a kukába a cipőket meg a cipőszekrénybe kell tenni... így nincs kupi...
Számomra az a döbbenetes, hogy egy olyan emberről írsz így, akit elvileg szeretsz, aki a társad, akivel kölcsönösen támogatnotok kellene egymást...
Ha ilyen kicsinyes dolgokon azon kezdesz el agyalni, hogy mi "normális" és mi nem, akkor komoly gondok lesznek ebben a kapcsolatban...
Játszmázni nem normális. Megszokott, de attól a kapcsolat egyáltalán ne lesz jobb. Gondold végig, hogy mi is a célod: az, hogy neked legyen igazad, vagy az, hogy mindketten jól érezzétek magatokat a kapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!