Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le a lány skype-ról?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem itt az oldalon egy lánnyal, nagyon jól kijöttünk egymással, kb 2 hétig beszélgettünk majd egyszerűen lelépett, valószínű itt az oldalon is letiltott2015. júl. 12. 12:35
1/11 anonim válasza:
Ez alapján akár azért is, mert nem tetszett neki a Jurassic World, amit ajánlottál neki. Honnan tudjuk? Te beszéltél vele.
2/11 anonim válasza:
Mert kb napi 10 ilyen "balekot" lehet megismerni itt, amik kb 2 hét múlva válnak dög unalommá.
3/11 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk, drága? Igaza van #1-esnek. Meg valamennyire #2-esnek is, de azért nem kell ennyire durván kifejezni magunkat, no.
5/11 anonim válasza:
Mert küldtél neki képet, vagy bekapcsoltad a kamerádat.
6/11 anonim válasza:
#4, #5: Jó érzés más ember önbecsülését leépíteni? Persze lehet erről is szó, de szerintem ha ti kérdeznétek pl. olyasmit, hogy valaki miért kedvel titeket, nyilván nem esne jól, ha csak annyit vágnának elétek: "mert **** vagytok".
8/11 anonim válasza:
#6 Minek hazudjunk? A lányok 99%-ban azért szoktak egy srácot leépíteni, mert nem tetszik nekik külsőre, vagy valaki más jobban tetszik.
9/11 A kérdező kommentje:
bejöttem neki külsőre, nem az volt a baj
2015. júl. 12. 16:54
10/11 anonim válasza:
Akkor a 4-esnek lehet igaza, talált valakit, aki még jobban bejött neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!