Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Humorka kérdése:
14éves lány 19éves fiúval?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már egyszer leírtam a történetem. 14éves lány vagyok, van egy 19éves fiú. (....) együtt vagyunk, kb 2hete. Úgy döntöttünk beavatjuk a szüleimet. Leültem velük, de ellenzik a dolgot. Volt egy kapcsolatom 2 évig tartott, a falu a szájára vett pedig semmi olyat nem követtem el. Apa még talán, de tényleg csak talán belemenne, anya viszont nem, mert nem akarja, hogy a falu róla, rólam, rólunk motyogjon. Mit tegyek? Hogyan győzzem meg? úgy tudják még csak ismerkedni szeretnénk.
Nem sok, de ez max. csak szexkapcsolat lehet, ne sértődj meg, de az az ember sokkal érettebb és okosabb nálad.
Valószínű
2014. júl. 28. 18:19
5/10 anonim válasza:
1. Az az 5 év ebben a korban sok..
2. Mégis mit akar 1 19 éves fiú 1 14èves lánytól? oO
3. Megértem hogy anyud nem engedi.. Nem csak a falu miatt..(ez a legkevesebb)
4. Mutasd be a fiút a szüleidnek..
2014. júl. 28. 18:21
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. De engem most az érdekelne, hogy hogyan győzzem meg anyumat.
2014. júl. 28. 18:21
7/10 anonim válasza:
Szerintem is sok ez a különbség.
2014. júl. 28. 18:22
8/10 A kérdező kommentje:
Ismerik a fiút. Tisztában vagyunk azzal, hogy testi kapcsolat nem lehet. Az előző kapcsolatomba is belementek miután 3hónap után elmondtam, és a fiú jóval idősebb volt nálam.
2014. júl. 28. 18:23
9/10 anonim válasza:
Nem fognak belemenni,mert a lányuk vagy és féltenek.Ez a szülői szeretet.
Am voltam én egy ilyen kapcsolatban,a lány 14 én 18,eleinte jó volt amíg dúlt a love.De utána kiütött a lány éretlensége,amikor jöttek a komolyabb gondok,éa nagyon látszott hogy úgy akarta hogy az egész róla szóljon.Szóval csak ésszel.
2014. júl. 28. 18:51
10/10 anonim válasza:
A barátom és én 14 és 18 évesek vagyunk, másfél éve működik a kapcsolat, szóval nektek is működhet. Szerintem vedd rá a szüleidet, hogy bemutathasd a fiút, valamint mwgyarázd el nekik, hogy bármit tesznek, mindig lesznek olyanok, akik őket is kibeszélik, meg nem egészséges ennyire adni a falu véleményére. Mellesleg minket itt a faluban nem beszélnek ki, nem kell már szinte pettingelni a padon, és akkor nem érdekelsz senkit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!