Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor most leszbikus az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most leszbikus az osztálytársam?

Figyelt kérdés

Van egy csaj az osztályban, aki folyton végig néz lány osztálytársaimon, meg őket nézi általában... meg állunk valahol, oszt elkezdi simogatni a hajunkat, hátunkat...

Aztán... filmet néztünk, erre férfi nemiszervet mutatnak: nézi nyugodtan.

Meztelen nő: elvörösödik, és mosolyog... ez azért már... =/

Pasikat nagyon ritkán látnám, hogy nézne, ha néz is akkor is a "lányosabb" fiúkat...

2010. márc. 4. 15:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Na most az idegesít, hogy állandóan veletek van, nem hagy élni, vagy az, hogy ilyen dolgokat csinált, mint amiket fent leírtál? Egyáltalán azért nem szereted, mert azt hiszed leszbikus? Szerintem már csak te meséled be magadnak a dolgokat. Lehet, hogy nem úúgy néz rá egy másik lány osztálytársadra. A haj simogatás normális dolog, szerintem, nincs benne semmi. Attól, hogy te nem szoktál, más lányoknál még szokás lehet. A férfi nemi szerv meg.. Lehet, hogy érdekli ez a dolog már, és szerintem semmi durva nincs benne, ha már 17körül van ő is. Gondolom élsz már szexuális életet, szóval nem tudom neked mért kéne zavarba jönnöd, ha egy olyat mutatnak. Persze én is anyámék előtt ha véletlen olyat mutatnak valami filmbe, nem nézek oda, de bnők között miért ne.. Nincs benne semmi.. Aztán lehet csak én látom rosszul a helyzeted, persze az is lehet, hogy te. Lehet ennek a fele se igaz, csak már te találtad ki, és nem is nézi folyton a lányokat, csak téged már annyira idegesít a dolgaival, hogy ilyeneket mesélsz be magadnak..

16L voltam..

2010. márc. 11. 12:15
 22/22 anonim ***** válasza:
81%

csak kapcsolatot akar létesiteni mert kiközösitettétek

hülye pitsa

13L

2011. júl. 18. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!