Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most leszbikus az osztálytársam?
Van egy csaj az osztályban, aki folyton végig néz lány osztálytársaimon, meg őket nézi általában... meg állunk valahol, oszt elkezdi simogatni a hajunkat, hátunkat...
Aztán... filmet néztünk, erre férfi nemiszervet mutatnak: nézi nyugodtan.
Meztelen nő: elvörösödik, és mosolyog... ez azért már... =/
Pasikat nagyon ritkán látnám, hogy nézne, ha néz is akkor is a "lányosabb" fiúkat...
ahogy olvasom, szerintem ti kezdettől kiközösítettétek
lehet, hogy csak ez ellen próbál tenni valamit, még ha nem is a legjobb módszerrel
én inkább őt sajnálom
ha ismernéd lehet, hogy nem sajnálnád. úgy az osztályban.
első nap ránk szállt. merthogy a barátnőm régen az osztálytársa volt. jó... de az 3 évvel ezelőtt volt... azóta vannak más barátai. a tesója sem a mi sulinkba jár... csak azért jött a miénkbe, mert ide jár a régi barátnője. aki már nem a barátnője. sőt, ő mondta meg neki, hogy menjen a p...-ba, mert nem érdekli (én nem bunkóskodtam vele), erre azért se hagy minket. meg nem csak velünk csinálja ezt, hanem mindenkivel.
meg megyünk haza, beszélgetni akarunk bnőimmel személyes témákról (kértük is, hogy menjen haza nyugodtan nem kell kísérgetni minket), erre suttogva társalogtunk, mert azért is jött velünk, kértük, hogy maradjon le, és az se... aztán hirtelen beszól, hogy ne suttogjunk már, mert nem hallja mit beszélünk... -.-"
meg levelet írt a pasimnak... mikor megmondtam neki év elején, hogy ne merjen ránézni se... áhh, mindegy. ez a csaj elviselhetetlen, és az is, amit csinál... látni kéne.. ez így bonyolult.
Ha levelet írt a pasidnak, akkor nem hiszem, hogy leszbikus lenne, járasd már meg az agyad kicsilány:D
egyébként olyan ostobának tűnsz a kedves osztálytársnőiddel együtt, hogy először azt hittem, kb nyolcadikosok lehettek max. arról van szó, hogy ti ezt a lányt egész egyszerűen kiközösítitek és szerencsétlen próbálna barátkozni, de ti annyira hülye p.csák vagytok már ne is haragudj, hogy minden baromságot kitaláltok róla, csak mert félreértitek a jeleit. szeretne beilleszkedni, barátnőt találni, akivel pusmoghat de ti kivetitek magatok közül, ahelyett, hogy mondjuk elbeszélgetnétek vele és jobban megismernétek. ocsmányan és éretlenül viselkedtek, ennyi a lényeg, nézzetek magatokba...
egyet értek az előző hozzászólóval...
Lehet hogy nem kellene így bánni vele...
Próbáljatok meg egyszer normális stílusban beszélni szegénnyel. Még ha utálsz is valakit, nem lehet azt mondani, h lécci, maradj már le mert beszélgetünk...ha olyan a téma, am rá nem tartozik, majd megbeszélitek, ha nem lesz ott. Az a baj, h nem gondolsz az ő helyzetébe. Gondolj bele, hogy bemész minden reggel egy olyan osztályba, ahol senki sem úgy vár, hogy örülne neked. Végig kell nézned, ahogy mindenki puszival/öleléssel köszönti a másikat, hozzád meg egy jó szavuk nincs. És amikor te csak beszélgetni próbálnál, akkor is elhajtanak. Nem kéne ennyire önzőnek és bunkónak lennetek, nem gondolod? (Csak mielőtt félreértenéd, nem voltam kiközösítve, csupán empatikus vagyok. Ami a te osztályodról nem mondható el ezek szerint)
19L
Te totál hülye vagy.:D.Nem lennék ilyen nyugis ember,felkeresnélek.
Ennyi ésszel szabadlábon.Embeeer...:D
Kiközösítitek,és barátkozna.Ne légy már idi*ta.:D
Ennyi erővel,te is lehetnél leszbikus, mert te meg lányokkal vagy. OmG.
Na sok sikert a barátkozásban,remélem megneveli valaki azt a szenny felfogásotokat,a barátnőiddel együtt :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!