Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor most leszbikus az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most leszbikus az osztálytársam?

Figyelt kérdés

Van egy csaj az osztályban, aki folyton végig néz lány osztálytársaimon, meg őket nézi általában... meg állunk valahol, oszt elkezdi simogatni a hajunkat, hátunkat...

Aztán... filmet néztünk, erre férfi nemiszervet mutatnak: nézi nyugodtan.

Meztelen nő: elvörösödik, és mosolyog... ez azért már... =/

Pasikat nagyon ritkán látnám, hogy nézne, ha néz is akkor is a "lányosabb" fiúkat...

2010. márc. 4. 15:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
És ez téged miért is zavar??
2010. márc. 4. 16:00
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Megadod az msn-címét?
2010. márc. 4. 16:00
 3/22 A kérdező kommentje:

Azért zavar, mert már az én hátamat is simogatta, és én is azok között vagyok, akiket bámulni szokott...

És hát... én maradnék inkább a pasimnál... szóval ne is próbáljon megközelíteni... (és a barátnőimet se...egyikünknem sem hiányzik ez...)

2010. márc. 4. 16:01
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
felülünk a triciklire?
2010. márc. 4. 16:02
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
oszt? gratulálok:D
2010. márc. 4. 16:11
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy? XD XD
2010. márc. 4. 16:14
 7/22 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá tőle,talán elárulja,és persze szóljatok rá hogy nincs szükségetek "tapira"!
2010. márc. 4. 16:14
 8/22 A kérdező kommentje:

nem árulja... semmit se árul magáról... nem is beszél velünk szinte... csak áll, bámul, meg fogdos...

17.

2010. márc. 4. 16:17
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Vannak melegosztálytársaim nekem is (már ha a tied az)és nem feltétlenül viselkednek így...

Nem azért de én is szoktam simogatni az osztálytársaim illetve a hajukkal játszani ettől még nem vagyok leszbikus-csak jóban vagyok a többiekkel...Ha nagyon zavar hogy hozzád ér mondd meg neki hogy neked ez nem tetszik ennyi.De ha rákérdezel hogy meleg-e biztos nem tépi le a fejed...

2010. márc. 4. 16:47
 10/22 anonim ***** válasza:
Jah 17/L voltam^^
2010. márc. 4. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!