Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszik el az emberek, hogy én nem vágyok párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Mi ezen olyan hihetetlen?2015. júl. 11. 18:00
21/21 anonim válasza:
Ismerem az erzest kerdezo, nem vagy egyedul :) Engem meg az szokott felduhiteni, mikor megemlitem egy csaladtagomnak, h talalkozok egy fiubaratommal, akkor mar rogton megy a kombinalas, h biztos ossze akarok jonni veluk blabla. Mar nincs is kedvem talalkozni emiatt egy fiuval se. Mintha egy lany csak azert beszelgethetne egy fiuval mert akar tole valamit... Aaaaa de felidegesitenek. 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!