Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hiszik el az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszik el az emberek, hogy én nem vágyok párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Mi ezen olyan hihetetlen?
2015. júl. 11. 18:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
kedves 10-es. még senkit sem pontoztam, de ha neked ennyire fontos felpontozom most rögtön minden válaszod. ettől jobban érzed magad?
2015. júl. 11. 19:18
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
A legtöbb ember vágyik párkapcsolatra, ezért nehezen hihető, ha valaki inkább a magányt szereti jobban. Lány vagy?
2015. júl. 11. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:
57%

Márpedig a szabadságnál nincs jobb. De ezt a sok kapcsolatfüggőnek magyarázhatod.

[link]

2015. júl. 11. 19:59
 14/21 A kérdező kommentje:
igen, lány vagyok
2015. júl. 11. 20:04
 15/21 anonim ***** válasza:
A közösségi oldal profilodra nem tudsz kirakni valami jelzést, hogy "udvarlók kíméljenek" vagy ilyesmi? A telefont meg egyszerűen nem veszed fel, egy idő után megunják, és lekopnak. Aki meg személyesen próbálkozik, az már a tekintetedből látni fogja, hogy mi a helyzet - persze ha van egy kis esze.
2015. júl. 11. 20:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy? Kortól is függhet ez, pl. 15 éves kor után ez még jelentősen változhat, még 18-20 éves kor után is, de 20 felett nem valószínű.

Általában véve jobban szeretsz egyedül lenni, vagy a baráti kapcsolatok azért kellenek?

2015. júl. 11. 20:38
 17/21 A kérdező kommentje:

nem a próbálkozók zavarnak. egyébként is szívesen ismerkedek bárkivel. tisztázom az elején, hogy én nem keresek kapcsolatot, barátkozni pedig szeretek. barátok, rokonok, közelebbi/távolabbi ismerősök nyaggatnak ezzel: "miért nincs senkid" "mikor lesz már valakid" "bemutassalak valakinek" "én szurkolok neked hogy összejöjjön valami(ki)" ... szülinapi jókívánság: "egészség, boldogság, stb. és végre legyen már valakid"

és ez naponta. nem értem miért nem lehet felfogni, én így vagyok elégedett az életemmel. értem én, hogy nekik kapcsolatban jó. de nekem miért ne lehetne jó anélkül?

2015. júl. 11. 20:45
 18/21 A kérdező kommentje:

20 felett vagyok

volt már több kapcsolatom egyébként. de nem vágyok újra. nem mostanában lett vége az utolsónak.

2015. júl. 11. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha rokonokról van szó, akkor ez tényleg védhetetlennek tűnik. Velük nyilván nem szakíthatod meg a kapcsolatot emiatt... Talán ha azt nézed, ők mit adtak/adnak neked, és hogyha bajba kerülsz, biztosan számíthatsz rájuk, akkor esetleg könnyebb ezt tőlük elviselni.
2015. júl. 11. 20:54
 20/21 anonim ***** válasza:

18. Naponta van születésnapod? :D Na jó, csak vicceltem!

Én is szívesen barátkozom egyébként.

Később majd lehet, jobban fogsz vágyni párkapcsolatra.

2015. júl. 11. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!