Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi fontos számotokra igazán?
Főleg a 20-as éveik elején járó lányoktól kérdezném ezt, ugyanis a nemrég lezárult párkapcsolatom és a múltbéli tapasztalataim alapján teljesen más kép alakult ki, mint amit általában hallani egy "ideális" férfi partnerről.
Tudom, mindenkinek mások az elvárásai, csak szeretnék véleményeket, lehet hogy tévúton járok amikor a megbízhatóságot, figyelmességet, szerelmem kifejezését fontosnak tartom. Mik a valódi értékek?
Köszönöm a két hölgynek a választ.
Nos, azért örülök ezeknek a válaszoknak, még ha ez így nem feltétlen reprezentatív.
Nyilván lehet azt mondani, hogy ismeretlenül mindenki azt mond magáról amit akar, de én ezekhez az értékekhez voltam mindig hű és igyekeztem így viselkedni, egyelőre azonban ez nem bizonyult eredményesnek.
Hm, talán egyszer :)
Amit a 2-3 válaszoló irt az mind hablaty női hazugság és képmutatás..
Ezeknek az okos lányoknak megvannak az elképzeléseik arról, hogy a lovagjuk milyen legyen. Ne aggódj, ha olyan lettél volna, hogy nedvesedik a bugyijuk, akkor nem hagynának ki lehetőséget hogy megismerjenek. Másképp fogalmazva: nem segitséget és nem megmentőt keresnek egy kapcsolatban, hanem a tökéletes férfit,ami persze nem létezik..Nyalizással meg semmire nem mész velük.
Fordítsuk meg egy kicsit a kérdést...
Te ugye vagy valamilyen. Tudsz másmilyen lenni, mint amilyen vagy? Szerintem nem igazán... maximum néhány hétig el tudnád játszani, de hosszú távon biztos nem.
Akkor van értelme azt firtatni, hogy mit keresnek a nők? Ha tudod, mit keresnek, akkor olyanná változol? Szerintem nem...
Innentől kezdve egyetlen járható út van: ha adod magad, és olyan társat választasz, aki úgy fogad el, amilyen vagy, és te is őt! (Ehhez persze alaposabban meg kell ismerni egymást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!