Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a barátnőd "enyhén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a barátnőd "enyhén" sorozatfüggő lenne?

Figyelt kérdés

Persze lenne mellette magánélete is, és nem ilyen sz*rságokat nézne, mint az Éjjel nappal Bp és társai.

Én ezeket nézem/néztem ( kizárólag eredeti hanggal):

Trónok harca

Breaking Bad

TWD

The Killing

Misfits

Shameless

OITNB

Fargo

Ripper Street

Penny Dreadful

True Detective

Under the Dome

The Knick

AHS

Spartacus

Hannibal

OUAT

Sleepy Hollow

Sherlock

The Borgias

Doctor Who

+ néha Family Guyt és társait

L/20

2015. júl. 10. 19:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az Odaát is lemaradt. :(
2015. júl. 10. 20:18
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem jo arc vagy;)
2015. júl. 10. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:

pont mondani akartam, hogy a supernaturalt is nézned kéne :D

ezekből mondjuk én csak 4-et nézek, de nekem meg van pár más

és gondolom ezeket nem egyszerre szoktad, meg ott vannak a szünetek

és ha naponta az ember 45 percet sorozatnézéssel tölt, az még teljesen jó (sokkal jobb, mint mikor mások unalomból beülnek a tv elé pár órára)

a the 100-ot ismered? a listád alapján szerintem tetszene

2015. júl. 10. 21:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen, a The 100 is a listám része, csak nem akartam mindent leírni. Amúgy igen, nem egész nap ezeket nézem, csak pár részt egy nap, meg ugye mikor szünet van, pl. most a Walking Dead-nél, akkor ilyenkor azt nem tudom nézni nyilván.
2015. júl. 10. 21:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Trónok harca, Breaking Bad, TWD, Hannibal....nekem ezek a kedvenceim, szóval gondolhatod, ha ilyen barátnőm lenne, mennyivel több közös program lenne.
2015. júl. 10. 21:48
 16/19 A kérdező kommentje:

Mindenesetre beszédtémának jó. Ugyanígy vagyok a filmekkel is, csak azokat már "letudtam" úgymond. De biztos van olyan, amit még nem láttam.^^

Olvasni is sokat olvasok, meg pl. járok néha comic conra, Tolkien találkozóra...^^ Nem vagyok egyébként elvetemült sorozatfüggő, meg mondjuk az animéket pont nem szeretem.

Azt vettem észre, hogy a fiú ismerőseim szeretnek velem beszélgetni, meg tetszik nekik, hogy nem kifejezetten lányos sorozatokat is nézek.

2015. júl. 10. 22:41
 17/19 WheneverYouWant ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna... én is nézek sokat... 5 öt ezek közül is meg kb összesen ugyanennyit. Nincs ezzel semmi baj. 26/F
2015. júl. 11. 00:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Téged szoKtani egy másfajta tevékenységhez és rendben leszel :)
2015. júl. 11. 14:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Nagyon zavarna, ugyanis ennyiféle sorozat már mindenképpen a magán-/társasági élet, illetve adott esetben a napi szintű tevékenységek, esetleg a munka rovására is megy.

(Ezekből heti egyetlenegy, egyórás résszel számolva is bizony kábé három nap kieső idő. Hát még ha több rész is van egy héten!)

Ez nem enyhe, hanem bizony erős függőség.

2015. júl. 11. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!