Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőd "enyhén" sorozatfüggő lenne?
Persze lenne mellette magánélete is, és nem ilyen sz*rságokat nézne, mint az Éjjel nappal Bp és társai.
Én ezeket nézem/néztem ( kizárólag eredeti hanggal):
Trónok harca
Breaking Bad
TWD
The Killing
Misfits
Shameless
OITNB
Fargo
Ripper Street
Penny Dreadful
True Detective
Under the Dome
The Knick
AHS
Spartacus
Hannibal
OUAT
Sleepy Hollow
Sherlock
The Borgias
Doctor Who
+ néha Family Guyt és társait
L/20
pont mondani akartam, hogy a supernaturalt is nézned kéne :D
ezekből mondjuk én csak 4-et nézek, de nekem meg van pár más
és gondolom ezeket nem egyszerre szoktad, meg ott vannak a szünetek
és ha naponta az ember 45 percet sorozatnézéssel tölt, az még teljesen jó (sokkal jobb, mint mikor mások unalomból beülnek a tv elé pár órára)
a the 100-ot ismered? a listád alapján szerintem tetszene
Mindenesetre beszédtémának jó. Ugyanígy vagyok a filmekkel is, csak azokat már "letudtam" úgymond. De biztos van olyan, amit még nem láttam.^^
Olvasni is sokat olvasok, meg pl. járok néha comic conra, Tolkien találkozóra...^^ Nem vagyok egyébként elvetemült sorozatfüggő, meg mondjuk az animéket pont nem szeretem.
Azt vettem észre, hogy a fiú ismerőseim szeretnek velem beszélgetni, meg tetszik nekik, hogy nem kifejezetten lányos sorozatokat is nézek.
Nagyon zavarna, ugyanis ennyiféle sorozat már mindenképpen a magán-/társasági élet, illetve adott esetben a napi szintű tevékenységek, esetleg a munka rovására is megy.
(Ezekből heti egyetlenegy, egyórás résszel számolva is bizony kábé három nap kieső idő. Hát még ha több rész is van egy héten!)
Ez nem enyhe, hanem bizony erős függőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!