Sorozatfüggő vagyok. Hogy szokhatok le róluk?
Figyelt kérdés
Hétvégeken reggel 9 este 12 szoktam sorozatot nézni. Amikor haza érek az iskolából egyből leülök és néem a sorozatokat. Még körömlakkozás közben is nézem!!!!2015. jan. 16. 20:37
1/2 anonim válasza:
Szerintem ezért nem kell aggódnod. Én pl. reggel 4:40 kor felkelek csak hogy nézzem az Ezel-Bosszú mindhalálig c. sorozatot. :D Én azt nem tudom meg unni :D szerintem nincs ezzel semmi baj. :)
2/2 anonim válasza:
Ilyen esetben nem beszélhetünk fizikai függőségről, tehát a te döntésed, hogy nézed-e a sorozatot vagy nem. Amit javasolni tudok, hogy találj valami más elfoglaltságot helyette. Én is hasonló helyzetben voltam, mint te, aztán egyetemre kerültem és alig maradt időm sorozatot nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!