Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sorozatfüggő vagyok. Hogy...

Sorozatfüggő vagyok. Hogy szokhatok le róluk?

Figyelt kérdés
Hétvégeken reggel 9 este 12 szoktam sorozatot nézni. Amikor haza érek az iskolából egyből leülök és néem a sorozatokat. Még körömlakkozás közben is nézem!!!!

2015. jan. 16. 20:37
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ezért nem kell aggódnod. Én pl. reggel 4:40 kor felkelek csak hogy nézzem az Ezel-Bosszú mindhalálig c. sorozatot. :D Én azt nem tudom meg unni :D szerintem nincs ezzel semmi baj. :)
2015. jan. 16. 20:43
 2/2 anonim válasza:
Ilyen esetben nem beszélhetünk fizikai függőségről, tehát a te döntésed, hogy nézed-e a sorozatot vagy nem. Amit javasolni tudok, hogy találj valami más elfoglaltságot helyette. Én is hasonló helyzetben voltam, mint te, aztán egyetemre kerültem és alig maradt időm sorozatot nézni.
2015. jan. 17. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!