Hogyan szokhatok le a szexfilmek nézéséről?
Figyelt kérdés
Minden benne van a címben, csak normális válaszokat várok komoly emberektől...2010. aug. 30. 15:37
3/18 A kérdező kommentje:
Azért kellene leszokni rolla mert ártalmas a mostani és a jövőbeli családi életedre nézve.
2010. aug. 30. 15:55
4/18 anonim válasza:
Akaraterővel sikerült erősen megritkítani. Amióta együtt vagyok a párommal szexuálisan is, azóta egyáltalán nem nézem, szerencsére nincs rá szükségem. :-)
Amúgy egyetértek veled, ártalmas a családi életre nézve. Bár sose kezdtem volna el... :-(
5/18 anonim válasza:
Nem gaz, csak azt kell mondani 'ismeret-terjeszto' filmet nezel.... :-D
7/18 anonim válasza:
Szerintem is ártalmas, kezdj el romantikus filmeket gyűjteni, ha igazán jó feleséget és jó szexet akarsz majd. 39/L
8/18 A kérdező kommentje:
Az akaraterő tul kevés, aki függőségben van (pl én) az akarhat de nem tud szabadulni...
mit tegyek? Nem tudtok segiteni?
Tapasztalataim szerint a romantika nem a jó házasság titka.
2010. aug. 30. 20:50
9/18 anonim válasza:
Romantika nem az alapja a jó házasságnak, mivel nagyrészt nem őszinte dolog.
Nem tudom, hogyan szokhatsz le, de szerintem is káros.
10/18 anonim válasza:
Ha lesz egy barátnőd, és szerelmes leszel, majd automatikusan leszoksz róla, mert ráébredsz, hogy a szex teljesen másról szól, mint amiről most gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!