Sorozatfüggő vagyok mert utálom az életem?!
Szinte mióta az szemet tudom utálok önmagam lenni. Gyűlölöm magamat.
Nem is tudom hogy írjam le. Mindig beleélem magam a sorozatokba, és elképzelem, hogy más vagyok.
A legnagyobb baj, hogy fiúnak érzem magam. Ettől függetlenül nem érdekelnek a lányok, de fiú szeretnék lenni. Utálom, hogy lány vagyok. Legtöbbször olyan sorozatokat nézek, amiben melegek vannak.
Teljesen úgy érzem magam, hogy egy meleg fiú vagyok.
Hogyan gyógyulhatnék ki ebből? Ezt még senkinek nem mertem elmondani.
Undorodom saját magamtól.
18 lány
Fiúként velem ugyan ez a helyzet, de pont fordítva. (nem gondoltam volna, hogy van még ilyen) Ettől mégsem tartom magam undorítónak, inkább csak furcsának, álmodozónak.
Szerintem ez az egész azért van, mert a saját életedben még nem találtad meg az örömre okot adó dolgokat, ezért mások életébe próbálsz menekülni. Ez sok esetben könnyebb, mint a saját helyzetünkkel szembenézni, de sajnos hosszú távon zsákutca. Kezdj el magadon dolgozni, sportolj, olvass, stb. Tudom nem könnyű, de muszáj. Menj szakemberhez, pszichológushoz, 18 évesen szerencsére még nem késő.
Mert egyszerűbb fiú lenni, megadja azt a szabadságot, amit jelenleg nem érzel, meg persze sok erőt.
Én is küzdök a nőiességemmel...eddig ellene,most érte.
Nehéz, ha változtatni akarsz, szerintem ne kíméld magadat, bombázd magad új élményekkel.
Utazz, önkénteskedj, járj önismeretedbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!