Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi "zsebpénzt" adhatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi "zsebpénzt" adhatok a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

11 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel (21 lány), egyetemen tanul orvosin és nincs ideje mellette dolgozni csak nyáron. Egy hete költöztünk össze (van lakásom, nem kell albérletet fizetni) és szeretnék neki egy kis anyagi támogatást nyújtani év közben amikor nem tud dolgozni. Ti mennyi pénzt adnátok neki havonta? Én mérnökként nagyon jól keresek (600 000 ft felett) így nem lenne megterhelő számomra támogatni őt. Nem a pénzért van velem, mert amikor az elején ismerkedtünk, szándékosan nem mutattam, hogy jól szituált vagyok és ezt a "zsebpénz" dolgot sem említettem még neki.

Mennyit adnátok havonta? 60-140 ezer ft?

A kaját és a rezsit is én fizetem, de néha ő is vesz hozzávalókat az ösztöndíjából.

26 Férfi

2015. júl. 10. 14:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem beszéld meg vele. Ő jobban tudja h neki mire van szüksége, mire költ stb :) ha jól kijöttök, megtudjátok beszélni gondjaitokat akk ez sem lehet probléma. Ja a sz*r arcokkal meg ne foglalkozz, csak irigykednek :D
2015. júl. 10. 16:13
 22/28 anonim ***** válasza:
18%
jah hogy még 26 évesen lakásod van nem 16 éves troll gyerek vagy ? :D behalás mennyi troll van itt a nyári szünetben
2015. júl. 10. 16:22
 23/28 anonim ***** válasza:
6%
16 eves korom ota gyujtok forditassal es korrepetalassal. :D elbeszélgetesre invitaltad magad a navnál.
2015. júl. 10. 16:25
 24/28 anonim ***** válasza:
93%
én lányként inkább úgy akarnám szerintem, hogy nem adsz egybe ennyit, hanem mondod hogy ha szükségem van valamire akkor szóljak, és megveszed nekem, mert nekem mondjuk nincs rá pénzem.
2015. júl. 10. 17:48
 25/28 anonim ***** válasza:
8%
24-es! Miért akarsz kitartott lenni? Ha kell a pénz, akkor miért nem dolgozol érte?
2015. júl. 10. 19:47
 26/28 anonim ***** válasza:

mi van? hol mondtam én, hogy kitartott akarok lenni? :D

csak elmondtam, hogy abban a szituációban, amiben a kérdező és a barátnője van, nekem ez lenne az ideális, nem az hogy a zsebembe dugják a pénzt. ne itt okoskodj kérlek.

2015. júl. 10. 19:50
 27/28 anonim ***** válasza:
én elég furcsán érezném magam, ha a barátom minden hónap elején utalna 50 ezret a számlámra. Tudom, hogy csak jót akarsz,de valahogy máshogy kéne kivitelezni. :) Ha vásároltok, akkor fizess te, kérdezd meg, hogy vegyünk neked kaját holnapra? Vagy ilyesmi. De ha vagytok már olyan viszonyban, akkor meg tudjátok beszélni úgyis. Szerintem kérdezd meg, ő mit akar. De az 5000 ft egy hétre szerintem elég lenne neki simán. Ha nem él nagy lábon. :)
2015. júl. 10. 20:22
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig.

Talán kicsit finomabban is lehet: szerintem ne zsebpénzt adj neki, hanem X időnként kérdezd meg tőle, hogy van-e szüksége pénzre és mennyire.

2015. júl. 11. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!