Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi "zsebpénzt" adhatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi "zsebpénzt" adhatok a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

11 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel (21 lány), egyetemen tanul orvosin és nincs ideje mellette dolgozni csak nyáron. Egy hete költöztünk össze (van lakásom, nem kell albérletet fizetni) és szeretnék neki egy kis anyagi támogatást nyújtani év közben amikor nem tud dolgozni. Ti mennyi pénzt adnátok neki havonta? Én mérnökként nagyon jól keresek (600 000 ft felett) így nem lenne megterhelő számomra támogatni őt. Nem a pénzért van velem, mert amikor az elején ismerkedtünk, szándékosan nem mutattam, hogy jól szituált vagyok és ezt a "zsebpénz" dolgot sem említettem még neki.

Mennyit adnátok havonta? 60-140 ezer ft?

A kaját és a rezsit is én fizetem, de néha ő is vesz hozzávalókat az ösztöndíjából.

26 Férfi

2015. júl. 10. 14:03
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetne 600 at keresni? Mechatronikai mérnökként...

Köszönöm az építő válaszokat!

2015. júl. 10. 14:53
 12/28 anonim ***** válasza:
4%
kicsit olyan pénisznagyításszerű a kérdésed! "Mennyit adnátok? 60-140Eft?" A legtöbben itt annyit nem keresnek. Mire ez a felvágás? És mi honnan tudjuk, hogy ennyi pénzből mennyi a megengedett, ha ennyit nem keresünk? Azt nem szeretnéd ide leírni mennyi a kiadásod havonta? Vicc vagy!
2015. júl. 10. 14:56
 13/28 anonim ***** válasza:
58%
600at keresnek a területvezetők kb az audinál ami ott is nagy szó. Legalábbis bérleírás alapján. Tényleg kicsit túlzott ez a fizetés főleg 26 évesen. áhh húzz a fenébe tudod kit kábítsál bameg! :D
2015. júl. 10. 14:58
 14/28 anonim ***** válasza:
67%

miért felvágás? tök normálisan kérdezte. előbb-utóbb úgyis rákérdezett volna valaki hogy mennyit keres mert azért az fontos ilyen szempontból.

kérdező: én a lány szemszögéből nézve nem várnám el hogy egy összegben ennyit adj. a szüleim csinálják ezt, kicsit furán érezném magam :D inkább azt mondanám hogy adj mondjuk egy hétre 5000 ft-t, abból tud venni napközben kaját vagy kávét valami apróságot, és minden hét elején kérdezd meg hogy maradt-e, vagy mennyit szeretne. ha ruhát vesz, akkor szól, vagy oda elkísérheted és te fizeted ki. a kajavásárlást meg gondolom megbeszélitek :)

2015. júl. 10. 14:59
 15/28 A kérdező kommentje:
Azt akit nem érdekel a kérdés, vagy nem tud, nem akar releváns választ adni, esetleg csak kötekedni jött, azt kérem, hogy ne írjon. Nem kötelező válaszolni, sem elolvasni a kérdést.
2015. júl. 10. 15:00
 16/28 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon rendes ez tőled! :)

Szerintem talán jobb lenne, ha nem pénzt adnál, hanem ha tudod, hogy pl. farmert vagy kabátot stb akar venni, felajánlod, hogy kifizeted neki. Nálunk ez így bevált :)

2015. júl. 10. 15:01
 17/28 anonim ***** válasza:
6%
biztos nem felvágás 26 évesen.Meg saját lakás? Ja, hacsak anyuci-apuci vette. Úgy érthető.
2015. júl. 10. 15:02
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

önzetlen adakozó :D a lány helyében azért lefaragnék a fizetésedből

lányok! onnan lopjatok ahonnan lehet

ez az élet szabálya.

2015. júl. 10. 15:10
 19/28 A kérdező kommentje:
Úgy látom megjelentek a tipikus magyar rosszindulatú és irigy kommentárok. Semmi meglepő nincs ebben. Bár semmi közöd nincs hozzá, de a lakást önerőből vettem. 16 éves korom óta gyűjtöttem rá. Igen félre lehet ennyit tenni ha beszélsz nyelveket, fordítasz, korrepetálsz és a pénzt félre teszed. 9 év alatt össze jön néhány millió, a többi hitel.
2015. júl. 10. 15:13
 20/28 anonim ***** válasza:
90%
Lehet bruttó 600 :) az simán vállalható
2015. júl. 10. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!