Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Szeretitek ha ti veszítek el egy fiú szüzességét? 18f
Nem vettem még el soha, én már nem is fogom.
De nekem nem okozott volna semmiféle problémát..sőt....
Utolsó: nem az első válaszoló vagyok, de az, hogy valaki volt már prostival, ebből a szempontból nem változtat. Nem tanulsz meg semmit, maximum még ront egy kicsit rajta. Akkor már legalább legyen aranyosan béna de az enyém, ezzel is adva legalább valamit, ha már béna. Túlélem. De az, hogy bénázik, pedig hivatalosan nem szűz ÉS még el is tanulta, hogy hogy kell egy lánynak reagálnia a szexre, és még letargiába is esik, hogy nem mentem el 20 másodperc alatt attól, hogy betette, mert a prostinak is milyen jó volt és az azt mondta, hogy a többi kuncsaftjával nem ilyen jó, na akkor ott már baj van. Ha meg cak egy alkalom és nem is az a "barátnő feeling" lakásos prosti, akkor meg nincs jelentősége. Előrébb nem vagy vele. Ha amitt mész, mert te márpedig szexelni akarsz, te dolgod, de csak amiatt, hogy ne legyél szűz és ezért a lányok ne ítéljenek el, nem éri meg, nem segít.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!