Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál a két gyermekes pároddal 28 évesen, vagy keresgélnél még tovább?
Fél éve vagyok együtt a párommal aki elvált és van neki 2 kisgyereke. Tervezzük, hogy hamarosan oda költözöm hozzá. A két gyerek az anyjával lakik, de az apjuk minden hétvégén elviszi őket magához, az egyik napra.
A párommal nagyon jól kijövök, jó a kapcsolatunk, de nagyon félek a két gyerek okozta bonyodalmaktól az életben. Anyám sincs belenyugodva a helyzetbe, a páromat kedveli de maga a tény hogy 2 családos, zavarja és félt engem hogy szenvedni fogok. Sűrűn mondogatja hogy jól gondoljam meg mibe vágok bele, az a két gyerek mindig ott lesz, ha nekünk lesz közös akkor az fog nélkülözni a másik kettő miatt, jobb lenne egyedülálló pasival együtt élni és gyereket vállalni. Én mindezzel tisztában vagyok, de akkor sem merek ismerkedni másokkal, nem voltam soha pasizós, nincs kedvem bulikba járni, ismerkedni, internetre meg végképp nem tenném fel magam. Állítólag szép vagyok és mivel független, könnyen is menne a dolog, anyum és testvérem azt mondják sokkal jobb pasit is kaphatnék mint a párom, külsőleg is. Viszont tök jól megvagyunk, szeretem a természetét. Félek hogy bárhogyan is döntök, megbánom. Mit tegyek?
Az ilyen hozzáállások miatt megy el a maradék önbizalma annak, akinek gyereke van, de nincs együtt az apjával/anyjával.
Ha szereted, akkor ne a családi, társadalmi nyomás döntsön már...
"Állítólag szép vagyok és mivel független, könnyen is menne a dolog, anyum és testvérem azt mondják sokkal jobb pasit is kaphatnék mint a párom, külsőleg is." => Itt lett hányingerem a famíliádtól...
"Viszont tök jól megvagyunk, szeretem a természetét." Szerintem EZ alapján nem ér annyit a dolog. Akkor érné meg, ha azt írtad volna: "ő életem/álmaim pasija".
Ez mindenképpen és mindig egy gyötrelmes dolog lesz. Amikor az első gyereked születik, neki nem az első lesz, sőt, lehet, hogy a "másik családjához" megy, mert éppen szülinapja van az egyik gyerekének. Vagy akármi.
Simán találhatsz egy másik olyat, akivel "Viszont tök jól megvagyunk, szeretem a természetét." ...
(De persze dönthetsz úgy is, hogy ez nem szép, és elveszed a más gyerekes egyedülállók öbizalmát, ahogy mások írták...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!