Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 32 éves,2 gyermekes (akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 32 éves,2 gyermekes (akik 7 és 10 évesek) nő, aki 8-16-ig dolgozik, hogy és hol keressen magának társat?

Figyelt kérdés

Nem csak a nagy szerelemre gondolok, akár barát, barátnő is lehet. A munkahelyemen nem sok mindenkivel találkozok, a gyerkőcök miatt eljárni nem nagyon tudok, bár őszintén szólva nem is próbáltam még, csak gyerekprogramokra. Ott meg főleg boldog családok vannak jelen, két szülővel.

Ötleteket szeretnék kapni. Előre is köszönöm.

2009. júl. 10. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Internet? Nekem bevált, 3 éve vagyok együtt párommal. :)

Vagy játszótéren vadászni az egyedülálló apukákat. :))

Sok sikert, nem lehetetlen!!! :))

2009. júl. 10. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Internet. játszótér.
2009. júl. 10. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Internetet ajánlom. Annyian félnek tőle és bizony tényleg lehet csalódni, de hol nem? Én is interneten ismertem meg a férjemet és még sok embert ismerek, akik így ismerkedtek meg. Élőben is lehet csalódni és úgy találkozni is nehéz hasonló érdeklődési körű emberekkel.
2009. júl. 10. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólókhoz hasonlóan én is az internetet tudnám javasolni. Sokan keresnek itt társat, ki tudja, kivel hoz össze a sors. De éppen ezért az ilyen ismerkedéssel legyél óvatos is! Én is a neten találkoztam drágámmal, több, mint egy éve együtt vagyunk.

31/F

2009. júl. 10. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is a neten ismertem meg a páromat! 5 éve élünk együtt, imádjuk egymást, bodogok vagyunk, a környezetmben nem is tudok ilyen kiegyensúlyozott párkapcsoaltról, mint a miénk. Szóval észnél kell lenni netes ismerkedésnél, de a végeredmény lehet ugyan jó, mintha bárhol máshol ismerkednél! Sok sikert! :-)

24/L

2009. júl. 10. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

expressz.hu is tele van korodbeli emberkékkel pont most nézegetem őket csak ugy poénból és regel olvastam a kérdésed és egyből beugrottál tessék itt 1 link

[link]

2009. júl. 10. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!