Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is elzárkóztok az internetes ismerkedés/beszélgetések elől?
Ha igen miért ? ha nem, miért nem ?
Életkort és Nemeteket is írjátok le.
Én személy szerint nem zárkózom el, de nincs vele sok jó tapasztalatom, és nektek ?
Elzarkozom, mar azt se birom, ha itt ram irnak uzenetben. Egyszeruen taszit az egesz.
Inkabb a valo elet.
Nagyon sokaig elzarkoztam a netes ismerkedes elol, és meg most is fenntartásokkal kezelem. De mar nem utasitom el elbol, ha valaki ram ir normalis hangnemben es modon.
Viszont nekem hianyzik az ilyen ismerkedesbol a szemelyes kontaktus. Az, hogy lassam, hogy van-e szikra, van-e, ami megfog a masikban. Mert, ha ez nincs, akkor hiaba beszelunk jokat, tobbet nem tudok elkepzelni.
Ott meg nem tartok, hogy tarskeresore regisztraljak, az az utolso utani lehetoseg. :D
26/N
Attól függ miről van szó. Attól hogy beszélgessek valakivel a neten, nem zárkózom el, sőt ha normális az illető szívesen dumálok vele szinte bármiről. De párkapcsolatot nem így szeretnék kialakítani, élőben könnyen lehet hogy teljesen más az illető, és nem akarom hogy kellemetlen és kínos csalódás érjen mindkettőnket.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!