Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is elzárkóztok az internetes ismerkedés/beszélgetések elől?
Ha igen miért ? ha nem, miért nem ?
Életkort és Nemeteket is írjátok le.
Én személy szerint nem zárkózom el, de nincs vele sok jó tapasztalatom, és nektek ?
Én nem zárkózom el, szerintem nincs ebben semmi rossz, így is lehet normális embereket találni..bár nehéz.
Csak egy rövidebb kapcsolatom volt így, de semmi komolyabb.
18/L
Egyáltalán nem, sőt időhiány miatt ez az egyetlen lehetőségem. Jó tapasztalatom nekem sincs vele (eddig), nagyon sok olyan nő keres meg, aki csak azt várja hogy szórakoztassam, mert szegényke unatkozik. Egy szavas válaszok után kicsit elmegy a kedve az embernek a "beszélgetéstől".
27F
Nem zárkózom el, viszont fenntartásokkal kezelem. Volt már bőven negatív tapasztalatom vele, de pozitív is, pl. volt egy olyan kapcsolatom, ami két évig tartott, és a neten ismertük meg egymást.
20L
+1
Én is így vagyok vele és hasonló tapasztalataim vannak.
A netes ismerkedést nem zárom ki azért, mert kevés a szabadidőm és javarészt este érek rá, szóval ez az ismerkedési opció egy lehetőség számomra a pártalálásra.
Annyi negatívuma van, hogy az egyik fél könnyen másképp képzelheti el a másik felet és találkozásnál lehetnek kellemetlen helyzetek.
Azt olvastam, hogy netes ismerkedéshez csináljon az ember baromi jó fotókat.
Azért elég fura lesz élőben a másiknak, hogy nem az a tökéletes valaki jött el akit látott a képen. :)
28/F
teljesen mindegy szerintem hol ismersz meg valakit...az élet attol szép,hogy bárhol bármikor történhetnek jó dolgok.
32ffi :)
Nincs jó tapasztalatom a netes ismerkedéssel.
Képen teljesen máshogy néz ki az ember mint élőben.
Lehet 1000 lájk egy lány képén mégis csak átlagosan néz ki élőben. Amivel nincsen semmi baj csak akkor ne nézegessek már róla egy tök jó képet mert átverve érzem magam.
Szóval előbb meg akarom nézni a lányt és utána akarok vele megismerkedni és nem fordítva.
Tehát nekem nem vált be de én is hallottam már olyanokat akik neten találták meg az igazit szóval nem is ítélkezem felette.
Nem zárkózom el,mivel így jobban meg lehet ismerni a másikat,nem csak a külsőt látom.
20/F
Nem vagy ám kicsit se felszínes...
Én jó pasi vagyok és jó csajokkal ismerkedem
Örülj neki hogy meghagyom neked a kevésbé jó csajokat akik majd biztos nagyon kedvesek lesznek veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!