Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is elzárkóztok az internetes ismerkedés/beszélgetések elől?
Ha igen miért ? ha nem, miért nem ?
Életkort és Nemeteket is írjátok le.
Én személy szerint nem zárkózom el, de nincs vele sok jó tapasztalatom, és nektek ?
Nem zárkózok el, de nincs vele egyetlen pozitív tapasztalatom sem. Vagy mindig ilyen párszavas válaszokkal találkozom, vagy csak simán egy idő után lekopnak.
Érzelmileg kicsit azért már megterhelő. Máshogy meg nagyon nem tudok ismerkedni, mert egy totál idegen környezetben kell élnem a munkám miatt.
Nem! Én szeretek beszélgetni/ismerkedni interneten.
Kis faluban élek, dolgozom, és csak hétvégente(ha épp nem dolgozom) szoktam mozogni a városba, tehát kevés emberrel találkozom. Az internetnek köszönhetően viszont nagyon sok embert ismerhetek meg. :)
Az internet a hamis kép kialakításának remek eszköze, EGYESEK számára. Remekül el lehet bújni az anonimitás álcája mögé, az embernek van ideje alaposan átgondolni, mit fog üzenet formájában elküldeni, s ezzel teljesen más képet tud adni magáról, mint amilyenre a hétköznapokban képes. Nyilván, ezt nem igazán lehet első ránézésre kiszűrni.
Egy mesterségesen beállított fénykép, a digitális minőség, a fényviszonyok miatt és egyéb tényezők miatt sokban eltérhet a valóságtól, AZONBAN ha már megismerek valakit, akinek a személyiségén kívül a külseje képről tetszik (akárcsak kicsit), élőben nem éppen a kinézete lesz az elsődleges szempont. Akik ez alapján ítélnek egyedül, valószínűleg épp annyira felszínesek, mint azok, akik egy általában erősen sminkelve látott lánytól megijednének reggel.
Nem ítélem el az internetes ismerkedést, a párommal is így ismerkedtünk meg. De az is biztos, hogy kimértebb lehetőséget kap valaki első benyomás keltésére üzenetben, mint élőben.
Alapvetően nem zárkózom el.
A tapasztalataim vegyesek, ami érdekes, az az, hogy régebben egyértelműen a pozitív volt túlsúlyban, aztán úgy egy évre "kivontam magam a forgalomból" e téren, és amikor "újrakezdtem", akkor csak negatív tapasztalatok voltak, ezért mostanában már csak eseti jelleggel kezdeményezek, de nem származik már semmi jó belőle.
Akkor zárkózom el, ha
- nincs meg a napi egy informatív levél
- visszataszító az illető stílusa
- kezdettől csak a szexről akar(na) beszélni
33N
Egyáltalán nem zárkózom el.Miért? Mert ez is egy lehetőség,bár nem az én számomra,de az más kérdés.
Mivel nem születtem helyesnek,ezért esélyem sincsen semmire sem egyetlen nőnél sem...
Teljesen mindegy hol igazából,neten még rosszabb a legtöbbször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!