Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki látta az About time filmet, az kicsit előnyben van a kérdésemmel kapcsolatban, ki érez még így?
Figyelt kérdés
Arról, szól hogy tudsz az időben utazni de csak oda amit átéltél és csak a saját életedben, előre pedig nem, csak a jelenig tudsz utazni vissza.
Szóval a lényeg az lenne, hogy én képes lennék akár 1 milliószor is visszautazni oda, amikor mondjuk átölelhettem azt a lányt akit nagyon nagyon szeretek, más is van még így ?
2015. júl. 3. 23:46
1/6 anonim válasza:
Amiben Bill Nighy játssza az apát?
2/6 A kérdező kommentje:
pontosan :)
2015. júl. 4. 00:01
3/6 anonim válasza:
Már miért nem ölelheted meg azt a lányt?
4/6 A kérdező kommentje:
szakított velem.
2015. júl. 4. 00:28
5/6 anonim válasza:
Én pedig képes lennék visszamenni és egymilliószor behúzni magamnak, mielőtt 10 éve igent mondtam egy baromnak arra, hogy akarok-e járni vele.. Egyébként hogy a példádra reagáljak, olyan ember után nem sírnék, aki elhagyott/megbántott, mert egyszerűen nem érdemelte meg a rápazarolt érzéseket. Olyan embereket mennék vissza megölelni, akik nem önszántukból nem lehetnek ma mellettem..
6/6 anonim válasza:
é ha szakított, akkor miért ne kaphatnád el egy ölelésre? :D csak ne sötétben csináld, mert akkor sikít a csaj. :D lepd meg egy öleléssel, ha ez boldogabbá tesz téged. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!