Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a melegben lehetek az udvaromban meztelen?
Elvileg nem lehetne gond, hisz magánterületen vagy, de azért rossz néven vehetik. Főleg, ha gyerek lát meg.
Az én udvarom nagy részébe sajnos belátni, ezért ott egy fürdőgatya mindig van rajtam. Viszont kialakítottam egy zugot (melléképületek, farakás, szomszéd garázsa között) ahova nem látni be, ott nyugodtan tudok nudizni. :) Próbáld meg Te is így megoldani! 38/F
Én pl. ma is meztelenül napoztam,és láthattak az utcáról is és a szomszéd is ..
Kánikulában rendszeresen szeretek meztelenkedni kint.
De még olyan nagy problémám nem volt belőle..
Igen , ezt a hőséget csak meztelen lehet elviselni.
Napok óta meztelenül vagyok.
Sokak szerint nem lehetsz az udvarodon meztelenül mert zavarja őt vagy a gyerekét. Hát ne nézzenek oda. Engem is zavar mikor valaki nem az én ízlésem szerint viselkedik vagy öltözködik és még se teszek semmit ellene. Pedig egy-két embert meg lehetne büntetni ezért.
Ha pedig valaki lefotóz a saját udvarodon és a képpel zsarol vagy kiteszi a netre, akkor bátran jelentsd fel! Tuti megnyered a pert és ő lesz az az ember aki zaklat téged és a társadalomnak nem megfelelően viselkedik.
Most pár ember forrong magában, hogy gondolom ezt. Pedig jogom van a saját portálokon akár meztelenül lenni. Fontos, hogy ne legyen a közeben ovoda vagy iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!