Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobnád a barátnődet ezért vagy megbocsájtanál neki?
Igazából leszarnám a gyűrűt, viszont az abortusz azért ütött. Nem kicsit. Hát lehet, hogy dobnálak mert hatalmasat csalódnék benned.
Bakker. Azért ez nem semmi. Miért nem beszélted meg a vőlegényeddel a dolgot?
Nem lenne mas valasztasom.
Kidobnam. Es nem az ekszer miatt
Ki nem sz*rja le a gyûrût?
Ki nem dobná ki a "barátnôt", mint macskát sz*rni?
Nem értem. Ha fél év múlva esküvő akkor gondolom komolyan gondolják van munka van hol élni vagyis adottak a feltételek egy gyerekhez. Minek az abortusz? És miért nem szólt a csaj? Szerintem is a gyűrű lenne a legkevesebb. Nem vagyok abortuszellenes, de ebben aszituban nem értem miért kellett a gyereket elvetetni, ha olyan beteg lett volna még talán ok, de erről ninvs info.
Tényleg nem tudom miért döntött így a csaj. Ill nem rosszindulatból, de azt tudom esetleg elképzelni, hogy mástól volt a gyerek, akin teszem azt látszott volna.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!