Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy dobtad a barátnődet valamilyen esztétikai ok miatt? Mi miatt?
volt a p.ncija mellett egy anyajegy, az első pár szexnél nem láttam mivel sötében volt, de előbb-utóbb feltűnt...
vgézetes hiba, utálom :S:D
Másfél éves kapcsolatot zártam le.
-nem borotválkozott, pedig sokkal szőrösebb típus, mint én és feszélyezett, hogy vágva több van neki, mint nekem vágatlanul
-nem adott annyit a tisztaságára, mint addig és nem lehet mindig megkérni, hogy mosakodjon le, mert ez, vagy mert amaz
-nem szeretem, ha valakin fél kiló vakolat van, de egy kis szépítkezés senkinek sem árt: csipát kimosni, vékonyan kiemelni a szemet és kész, nem is kell több. Na most amikor minden második nap csipás volt a szeme, az nem gusztusos és főleg nem romantikus.
és ezek csak az esztétikai dolgok voltak, így leírva azért durva...
életkort nem írok, bocsi :(
F, egyetemista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!