Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamilyen vágyatok, ami nem teljesülhet?
még 13 éves korom környékén kíváncsi lettem volna milyen érzés lánynak lenni, szerettem volna kipróbálni. kicsit irigyeltem a lányokat h átélhetik ezt. mármint h a testi különbségek, h másfajta nemi szerv van ott, h az milyen érzés lehet. de lehet h pont ebből alakult ki nálam a vonzódás a lányokhoz, vagy ebből is, mert azonosulni nem tudtam velük, de mégis szeretnék "megkapni" valamit belőlük, ami nekem nincs.
de mai fejjel belegondolva is érdekes érzés lehet lánynak lenni és a másfajta testi felépítést élni át. tényleg kíváncsi lennék, milyen érzés egy lánynak, hogy "más van neki ott".
Kiskorom óta szeretnék egy saját sárkányt :D :D
Meg azt, hogy tűnjön el a Földről az összes bohóc, mert rettegek tőlük :D
18/L
tegnap 23:08
A bohócokat én sem bírom. :D
Én szeretnék szép lány lenni és érezni, hogy akárkit megkaphatok, azt a hatalmat, hogy a másik nem úgy ugrál, ahogy én fütyülök, pusztán mert olyan szép vagyok. Tuti végigkeféltetném magam a félvárossal. XD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!