Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szál tangában voltam otthon, mert szerettem volna "szexiskedni" a barátomnak, de ő elküldött hogy öltözzek már fel. Normális?
Utána magamra vettem egy hosszú nadrágot, egy pólót és rá egy jóóó bő pulcsit... megkérdeztem hogy így már jó leszek? és teljes komolysággal mondta hogy igen, így már jó leszel.
Nem arról van szó hogy dagi lennék vagy ilyesmi :D (168cm/54kg) de annyira jól esett volna akár csak egy-két dicsérő szó... erre elküldött hogy öltözzek fel, egy kicsit rosszul esett:/ én 18 éves vagyok, ő 21 és egyébként minden teljesen rendben van velünk szex terén meg mindenhogy.
Mit gondoltok?
21 évesen a cigivel foglalkozni a nő helyett???
Rettentő fura!
"gyébként minden teljesen rendben van velünk szex terén meg mindenhogy.
Mit gondoltok?"
Azt, hogy nincs minden rendben.
Én megértem a barátodat. Nálunk ugyanez volt. Amikor volt a nagy meleg barátnőm kitalálta, hogy ő már pedig pucérkodni akar itthon. Én se járkálok egy szál f@'zba. Majd ha dugunk akkor...egyébként legalább egy fürdőruha legyen már, bármilyen meleg van is. Elég akkor vetkőzni ha szexeltek. Gondolom egyébként ő is normálisan van otthon felöltözve.
Egyes nők néha nagyon elengedik magukat.
Ha a kedvesemen csak tanga van vagy az sem akkor tudom mi a dolgom :P
Puszilgatni kell a popsiját, bő nyállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!