Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag barátom a csóró barátnőjére havonta átlagosan 100. 000 Ft-ot költ, ez szerintetek sok?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 15:26
11/20 anonim válasza:
A gazdag barátod csak el tudja dönteni, mit akar kezdeni a pénzével. Ha ő havonta átlagosan 100 ezret akar a barátnőjére költeni, és szerinte ez belefér, akkor nem sok. Ha a barátnője követeli ki, a pasi a száját húzva kénytelenül odaadja, de semmi kedve rá, akkor sok.
12/20 anonim válasza:
Ha sokat keres, ha nem, ez luxus. Mi a biztosíték, hogy a lelke, személyisége miatt marad mellette a nő, és nem a pénze végett? Érdekes.
13/20 A kérdező kommentje:
Főleg ezekre költ: Elviszi pl rendszeresen ebédelni-vacsorázni, van, hogy luxus étterembe is. Márkás ruhákat is vesz neki. Meg évente 2x3x külföldre nyaralni is. Pl februárban elvitte Thaiföldre, nemrég Barcelonába, most meg Amsterdamba viszi. Szóval szerintem többet is költ rá. Ennyit valt be. Virágot azt nem vesz neki.
2015. jún. 29. 16:31
14/20 A kérdező kommentje:
mindig a legújabb iphone telfont is megveszi neki. De pl ékszert nem venne neki.
2015. jún. 29. 16:33
16/20 anonim válasza:
Relatív, hogy mennyire sok, a fizetésétől függ.
"Meg évente 2x3x külföldre nyaralni is. Pl februárban elvitte Thaiföldre, nemrég Barcelonába, most meg Amsterdamba viszi."
Akkor nyilván elég jól áll anyagilag. Gondolom, ezekre a helyekre ő is szeretne elmenni és szeretné ezeket az élményeket megosztani a barátnőjével, akiről tudja, hogy soha nem lenne rá elég pénze, ő meg megteheti, hogy finanszírozza.
Az ő dolguk.
17/20 anonim válasza:
ha megteheti, és nem zavarja, ha esetleg a csaj csak a pénzéért van vele, akkor mindegy
18/20 anonim válasza:
szerintem sem sok, ha megteheti. én is költenék ennyit a barátomra, ha lenne ennyim. így csak fagyizni tudom meghívni. :D
19/20 anonim válasza:
mit foglalkozol másokkal?
törődj a magad dolgával és ne irigykedj mert az nem szép dolog :)
amúgy meg az egésznek nagyon kamu szaga van...
20/20 anonim válasza:
Én is költöttem minden egyes barátnőmre. Meg szivesen is leptem meg valamivel. Vagy egy vacsora, vagy virág. Egy ruha vagy cipő. Plüss. Volt egy barátnőm aki imádta a harisnyákat. Neki pl elég sok harisnyát vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!