Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Reszketek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Reszketek az idegességtől, sos!

Figyelt kérdés

Volt egy sz@rházi, akivel jártunk. Két hónapra odaadtam az előfizetésemet neki, mert így jöttünk ki jobban. Az első hónapot kifizette, a második hónap közepén szétmentünk, de mondta, hogy ha kijön a számla, azt még kifizeti. Fel sem emeltem a telefont, kijött 11 ezer forintos számla, most írtam neki smst, hogy tegye akkor a számlámra, ahogy megbeszéltük.

Hát erre egy olyat írt vissza magázódva (!!!), hogy ez gyerekes bosszú részemről, mert én csináltam azt a számlát és tőle egy fillért se látok, pá! Így!

Most mi a kékeres lófülét csináljak? Nincs ennyi pénzem, hogy az ő dumálását kifizessem, ebben a hónapban mínuszban vagyok! Nincs pénzem! Kétségbe vagyok esve!

24 vagyok amúgy, és baromi ideges

2010. márc. 2. 18:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

ezt a pénzt már nem fogod látni.24 éves kordra megcsináltad magadnak a hülyeséget,amihez csak gratulálni tudok.hát a te esetedben 11 ezer a tandíj.

23/ff

2010. márc. 2. 19:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen nincs 11eFt-od az szomorú. Dolgozol?
2010. márc. 2. 19:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Örülök neki, hogy még a hibás is én vagyok.
2010. márc. 2. 19:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Nincs, mert fillérre be van osztva, Marha jó, hogy itt mindenkinek annyi van, de nekem nincs.
2010. márc. 2. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Az erőszak tényleg nem megoldás, de hasznos dolog!! Verd ki belőple a szart is meg a pénzt is !!
2010. márc. 2. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
rendőrség? Mobilszolgáltató?
2010. márc. 2. 21:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Sajnos az én nevemen van az előfizetés, mert az enyémet használta. Így esélytelen a mobilszolgáltató és a rendőrség is.
2010. márc. 2. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!