Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Reszketek az idegességtől, sos!
Volt egy sz@rházi, akivel jártunk. Két hónapra odaadtam az előfizetésemet neki, mert így jöttünk ki jobban. Az első hónapot kifizette, a második hónap közepén szétmentünk, de mondta, hogy ha kijön a számla, azt még kifizeti. Fel sem emeltem a telefont, kijött 11 ezer forintos számla, most írtam neki smst, hogy tegye akkor a számlámra, ahogy megbeszéltük.
Hát erre egy olyat írt vissza magázódva (!!!), hogy ez gyerekes bosszú részemről, mert én csináltam azt a számlát és tőle egy fillért se látok, pá! Így!
Most mi a kékeres lófülét csináljak? Nincs ennyi pénzem, hogy az ő dumálását kifizessem, ebben a hónapban mínuszban vagyok! Nincs pénzem! Kétségbe vagyok esve!
24 vagyok amúgy, és baromi ideges
velem is ugyan ezt csinálta a barátom engem megis zsarolt h addig nem adja vissza a pénzem amig lenem fekszem vele...
nem tudom micsinálj:S
Hazament az ország másik felébe, és azt hiszem, hogy csak magamat járatnám le, ha beállítanék hozzá bárkivel is.
A szüleit próbáltam hívni, de csak este lesznek otthon (a tesójával beszéltem), de ha a szülők is a kölykük mellé állnak, akkor talán még a tesója, de utána ötletem sincs.
Hogy lehet ilyen gerinctelen vki?
Azt érte el, hogy mostmár képtelen vagyok megbízni bárkiben is. És ezek nemcsak szavak.
Az első meg baromi viccesnek érzi magát, remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!