Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől függ, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy valaki belemegy egy éjszakás kalandba?

Figyelt kérdés

Ezen gondolkodom egy ideje. Nem arról van szó, hogy valaki nincs stop elmegy valakikkel. Csak néha.

Most pl. nekem nincs pasim és benne vagyok ilyenben, de nyilván nem akárkivel, csak aki tetszik...de nagyon ritkán megyek bele ilyesmibe.

Sok ismerősömnek sosem volt egy éjszakás kalandja.

Azon gondolkodom vajon ez mitől függ?

2015. jún. 28. 18:38
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Ok, akkor megnyugodtam :-D.

Mondjuk nekem nem kell hozzá konkrét személy, aki megmozgat. Épp elég ha régen volt olyan.

2015. jún. 29. 15:38
 32/35 anonim ***** válasza:

Nálam az önkielégítés is érzésekhez kötődik, úgy, ahogy a szex, azaz egy bizonyos személyhez köthető, ha van ilyen személy az életemben, akkor jön a vágy, ha nincs, akkor nem jön, és nem érzem a hiányát, elvagyok mással.

Ha nem vagyok éhes, nem eszem, és nem érzem a hiányát.

2015. jún. 29. 15:40
 33/35 A kérdező kommentje:

Tök érdekes, amit írsz.

Nálam totál nem így működik. Fantáziából építkezek, vagy abból ami régen volt és tetszett, izgató volt :-D.

Te amúgy lány vagy?

2015. jún. 29. 15:47
 34/35 anonim ***** válasza:
30 éves nő vagyok amúgy.
2015. jún. 29. 18:14
 35/35 anonim válasza:
Szeretkezz, ne háborúzz! Ez a lényeg, a többi csak bullshit
2015. aug. 13. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!