Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől függ, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy valaki belemegy egy éjszakás kalandba?

Figyelt kérdés

Ezen gondolkodom egy ideje. Nem arról van szó, hogy valaki nincs stop elmegy valakikkel. Csak néha.

Most pl. nekem nincs pasim és benne vagyok ilyenben, de nyilván nem akárkivel, csak aki tetszik...de nagyon ritkán megyek bele ilyesmibe.

Sok ismerősömnek sosem volt egy éjszakás kalandja.

Azon gondolkodom vajon ez mitől függ?

2015. jún. 28. 18:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
68%
Hasonló kérdéseknél mindig benyögi valaki előbb-utóbb ezt a hasonlatot, ha szóba kerül, hogy férfiaknak miért "menő" sok partnerrel szexelni, nőknek meg miért szégyen. Erre utaltam.
2015. jún. 28. 23:01
 22/35 A kérdező kommentje:

Hát igen, bár se ez, se az nem menő.

Sőt, ha valaki túlzásba esik az éjszakai kalandokat illetően az már szerintem gáz. Ismerek ilyet is, ott az önértékelés javítására "használják" általában sikertelenül, mert csak még rosszabbul lesznek utána...

Ha ilyen szinten pótlék, az rossz.

Aztán szerintem vannak olyan pasik is, akik egyszerűen rajonganak a női nemért...és nem bírnak magukkal. Na az ilyentől mentsen meg az ég :-D. Állandóan menne a para, hogy épp mikor nem bír uralkodni a rajongásán :-D.

2015. jún. 29. 09:51
 23/35 A kérdező kommentje:

Amúgy meg ennek az egésznek van egy nagyon érdekes perspektívája is. Nem csak ilyen "leitatták, lefeküdt vele" típus van.

Hosszú ideig voltam együtt valakivel, akit szerettem, de ennek ellenére kb. nulla vágy volt bennem...talán a sok idő, talán ellaposodott, meg volt sok egészségügyi bajom is. Libidóm nulla volt, ami annyira nem szuper egy párkapcsolatban...hosszabb távon a kapcsolat halálát jelenti szerintem.

Hiszen:

Hiszen a "férfi állatnak" kell a szex. Mindenki tudja, ha azt akarod ne csaljanak meg/szakítsanak veled, akkor adj szexet, mert egyébként "JOGGAL(?)" megcsalnak. Ez a kötelességed (?). Na, ez az ami engem totál nem érdekel...sz@@rok rá, mi lenne a "kötelességem". Nincs ilyen.

Más kérdés, hogy a "nő állatnak" is szüksége van olyan szexre, ami neki jó. Csak ezt elfelejtik.

Szakítottunk 7 és fél év után. Békében.

Láss csodát tudtam óriás vágyat érezni, egy "félig idegen iránt". Ismertem amúgy.

És láss csodát, egy "erkölcstelen egy éjszakás kaland" segített felfedezni valamit magamban, amiről azt gondoltam már nem létezik.

Ilyen értelemben kifejezetten építő volt "erkölcstelennek lenni".

Persze semmi erkölcstelen nem volt ebben...:-D

2015. jún. 29. 11:49
 24/35 anonim ***** válasza:
44%

Úgy látom, te magadat akarod mentegetni, de most milyen válaszokat vársz? Van, aki erkölcstelennek tartja, és ezért nem megy bele, igen, és? Az ugyanúgy válaszolt a kérdésre, és az ő szemszögéből helyesen. Van, aki érzelmek nélkül nem tud szexelni, mert nem működik, ilyen vagyok én (azon túl, hogy egyébként engem is úgy neveltek, hogy ez erkölcstelen, ráadásul kockázatos is, hiszen összeszedhetsz fertőzést, ha kiszakad a gumi, akkor nőként terhes maradsz egy olyan embertől, akivel nem biztos, hogy össze akarnád kötni az életedet, egy nőnek ezek a kalandok kockázatosabbak, mint egy férfinak). Én évekig képes vagyok meglenni szex és önkielégítés nélkül úgy, hogy nem válok frusztrálttá sem, ha nincs a közelemben senki, aki felkorbácsolja a fantáziámat. Más meg erre képtelen.

Sokfélék vagyunk, én tudomásul veszem a te álláspontodat, te is vedd tudomásul másokét, még ha nem is érted. Nem kell mindent érteni és mindennel egyetérteni.

Dunsztom sincs, én miért vagyok így programozva, nem tudnám neked úgy levezetni, mint a másodfokú egyenlet megoldóképletét.

2015. jún. 29. 12:27
 25/35 A kérdező kommentje:

"most milyen válaszokat vársz?"

ÉRTELMESEKET :-D

Semmi bajom, ha valakinek más véleményen van.

Mentegeti magát a halál. Nekem nincs bajom ezzel.

"Én évekig képes vagyok meglenni szex és önkielégítés nélkül úgy"

WOW :-D!

De mi a baj az önkielégítéssel?

Már az is baj?

Pedig abból gyerek sosem lesz :-D, meg fertőzés se.

Én tényleg sosem hittem volna, hogy létezik ember a földön, aki sosem csinálja :D.

2015. jún. 29. 13:14
 26/35 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok, mint a 24-es, simán elvagyok évekig szex nélkül, meg önkielégítés nélkül is, most is már kb 2 éve megvagyok szex nélkül, nem mondom hogy néha nem kívánom, de majd ha lesz egy normális barátom...

Kimondta, hogy baj van az önkielégítéssel?! Inkább a reakciódból az jön le, hogy az a fura és a baj, ha valaki nem önkielégít. Tényleg nem értem, itt elmondja mindenki a saját maga kis véleményét, te meg értetlenül pislogsz, hogy de mégis miért..? Neked az nem mindegy, ha valakinek így jó, akkor nem kell vele foglalkozni. Valaki 1 hétig se bírja szex nélkül és elvonási tünetei vannak tőle, más meg vígan éli az életet úgyis ha épp x ideig nem szexszel. Önkielégítés dettó.

El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák, ennyi.

2015. jún. 29. 13:27
 27/35 A kérdező kommentje:

Hát, megmondom őszintén ezzel az "Önkielégítés megvonással" kapcsolatban valóban pislogok...

Szerintem ez olyan, hogy mindenki csinálja, de nem mindenki mondja (mért mondaná, mindenki magánügye ez) és van, aki hirdeti hogy ő nem életében soha, aztán persze hogy igen...

Aztán lehet, hogy van aki nem csak mondja hogy nem, de tényleg nem csinálja...de számomra ez rémisztő inkább, mint "nemes". Ijesztő.

De mindegy...végül nem ez a téma.

2015. jún. 29. 13:47
 28/35 anonim ***** válasza:

Persze ez is benne van a pakliban, hogy valaki azt mondja nem is, közben meg mindennap megy a masztiparty :D

Én se mondom, hogy soha nem csinálom, mert ez nem igaz, de valahogy ezekszerint én jobban bírom ezen dolgok mellőzését, mint mások.

De szerény véleményem szerint ebben nincs semmi ijesztő, az a kategória szerintem nem itt kezdődik, vannak ám rémisztőbb dolgok is ezektől.

2015. jún. 29. 13:53
 29/35 A kérdező kommentje:

Persze, hogy vannak rémisztőbb dolgok is :-D, mikor valaki kesztyűben zuhanyzik, nehogy magához érjen :-D.

Viccet félretéve, ha csinálja csak ritkán az ok :-D.

Ha valaki soha, és tényleg nem...az hmmm...nagyon fura. És normálisnak nem nevezném semennyire.

De remélem a többségnek csak a szája jár :-D.

2015. jún. 29. 14:00
 30/35 anonim ***** válasza:

"WOW :-D!

De mi a baj az önkielégítéssel?

Már az is baj?

Pedig abból gyerek sosem lesz :-D, meg fertőzés se. "

Félreértettél, ha nincs, aki megmozgatja a fantáziámat, nem vágyom semmi szexuális élvezetre, nem hiányzik, nincs inger.

2015. jún. 29. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!