Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ, hogy valaki belemegy egy éjszakás kalandba?
Ezen gondolkodom egy ideje. Nem arról van szó, hogy valaki nincs stop elmegy valakikkel. Csak néha.
Most pl. nekem nincs pasim és benne vagyok ilyenben, de nyilván nem akárkivel, csak aki tetszik...de nagyon ritkán megyek bele ilyesmibe.
Sok ismerősömnek sosem volt egy éjszakás kalandja.
Azon gondolkodom vajon ez mitől függ?
Szerintem hogy mennyire van off-rottyon, és lelkileg toppon.
Én akkor megyek bele (sajnos) ha nem vagyok rendben lelkileg.
Na, megint a sok erkölcscsősz...
Kérdező, attól függ, hogy mohón vágyod-e a f***t! (férfit, mielőtt valaki félreértené)
Dobj privit, a részleteket megbeszéljük.
Amikor egy éjszakásokra mentem, akkor két dolog számított egy nőnek:
1) Jól nézek-e ki
2) Érzi-e, hogy férfi vagyok, és jó szexet fog kapni.
Elég jó sikerrátám volt, minden buliban fel tudtam szedni kiscsajokat. Az, hogy van-e valakije, az teljesen lényegtelen kérdés volt.
Bírom én is a sok "erkölcscsőszös" hozzászólásokat.
Már lassan az lesz gáz, ha valaki erkölcsös, meg ha valakinek egyáltalán nem fér bele az értékrendjébe a "dugjunk fűvel-fával, hisz úgy sincs pasim" dolog?? Gyönyörű..
Kedves 61%-os kicsit befrusztrált vagy én úgy látom.
Senki sem mondta, hogy alap norma lenne, hogy Te személy szerint néha feküdj le valakivel.
Konkrétan azt csinálsz, amit akarsz.
Senki sem mondta, hogy ezt mindenkinek kéne csinálni, mert egyébként nem normális...mindenki azt csinál, ami neki jó.
A fantáziád nem túl színes, ha azt képzeled ez csak úgy nézhet ki, hogy egy ostoba nőnek mondanak 2 szép mondatot és az kész cserébe mindenre. Ez kicsit szegényes fantáziáról vall. De mondjuk mindegy.
Senki nem mondta, hogy ez az alap...
A legkevésbé sem vagyok befrusztált kedves kérdező.
Én sem mondtam olyat, hogy ez vagy az alap norma lenne, felőlem is aztán mindenki azt csinál, amit akar, mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, úgy ahogyan akar.
Adott a kérdés, én válaszoltam, leírtam a véleményem.
Sajnos a környezetemben is sokszor vagyok tanúja ilyen dolgoknak, amikor látom hogy a discokban is odamegy a srác a lányhoz, beszélgetnek, táncolgatnak 1-2 órát, majd szobára mennek. És még millió ilyen dolgot lehetne sorolni, ezek a tapasztalataim, hogy sokan pár óra ismeretség után is összefekszenek, vagy akár "baráttal", mert hogy úgyis jól kijönnek, miért ne dughatnának néha napján stbstb.
Nem kell túl nagy fantázia ehhez, bár ettől független nincsen szegényes fantáziám, mint ahogy azt írtad, de mindegy :)
Értékrend (neveltetés), hozzáállás, élettapasztalatok és egyéni igények, preferenciák kérdése.
Aki szerint csak a párkapcsolatban "erkölcsös" szexelni: sokan egy több éves párkapcsolatban alig ismerik egymást és nincs meg már a kölcsönös tisztelet (sokszor még a vonzalom sem, ami legalább minden egyéjszakásban benne van), ezzel szemben lehet egyéjszakás kapcsolatod valakivel, akinek talán a nevét sem tudod, mégis rövid idő úgy egymásra tudtok hangolódni, mintha már hosszú évtizedek óta ismernétek egymást.
A magam részéről nem ítélem el az egyéjszakás kapcsolatot keresőket, a nőket sem (a kulcsos-záras szöveget totális baromságnak tartom). Mindenkinek más az értékrendje, teljesen felesleges ráerőltetni másokra a sajátunkat. Engem legfeljebb az érdekel, hogy milyen indítékkal és megfontolásból csinál valaki valamit (pl. csak a saját kielégülése érdekli vs. örömet akar okozni a másiknak).
"a kulcsos-záras szöveget totális baromságnak tartom"
Mire gondolsz? Ezt nem értem, valaki írt ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!