Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a nő, akinek a tudománya a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nő, akinek a tudománya a zacskós levesig terjed, milyen jogon várja el a férfitól, hogy családcentrikus legyen?

Figyelt kérdés

2015. jún. 28. 13:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%

Komolyan nem értitek a kérdést ? Elég szomorú.

Arra gondol a kérdező, hogy egy nő a legalapvetőbb dolgokra sem képes egy működő, családcentrikus környezet létrehozásáért, mint pl.: főzés.

Ezzel szemben természetesen jönnek a végtelen elvárások: A férfi nézzen ki jól, legyen jó módú, foglalkozzon a gyerekkel állandóan, főzzön, takarítson, stb.

2015. jún. 28. 14:17
 12/21 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem hogy jön össze ez a két dolog. Ugyanis főzni BÁRKI tud, csak venni kell a fáradtságot és meg kell TANULNI! Ellenben a családcentrikusság egy belső tulajdonság..amivel vagy rendelkezik valaki, vagy nem....
2015. jún. 28. 14:56
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
(Sorry a szóismétlésért...)
2015. jún. 28. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
#12 Az valóban szomorú. Legközelebb mentsd el egy szövegfile-ba a kérdést és tedd fel újra, később.
2015. jún. 28. 15:02
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem igazán értem a kérdést. Még ha azt mondanánk, hogy egy főzni nem tudó nő elvárja, hogy a férfi tudjon főzni úgy érthető lenne.

Én ismerek olyan párt, akik közül egyik sem igazán tudott főzni, együtt tanulgatták meg, de mindketten alapból családcentrikusak. Egyikük sem várt el a másiktól nagy főzési tudományt, de mindkettőjüknél elvárás volt a családcentrikusság.

Aztán itt vagyunk mi, én tudok főzni, a férjem nem igazán, de az elején egyikünket sem érdekelt a másik konyhaművészete azt viszont már fontosnak tartottuk, hogy abban egyezzünk, akarunk-e családot alapítani, vagy sem.

Szerintem nincs azzal semmi baj, ha azt várom el a másiktól, hogy hasonló beállítottságú legyen, hiszen ez nagyon fontos a közös jövő szempontjából.

Persze az is jogos, ha valaki szeretné, hogy legalább alap kajákat megtanuljon elkészíteni a párja, ha már együtt élnek.

2015. jún. 28. 16:01
 16/21 anonim ***** válasza:
40%
Én ma reggel 5-kor keltem.Tornáztam,szobabiciklin tekertem fél órát,letusoltam,beraktam a húst sülni,aztán vertem fel a betont és szedtem ki a "tükröt".Kb.25x fordultam a kiskocsival.Párom felébredt 9 körül,fél 11-ig döglött az ágyban és megsértődött mikor mondtam neki hogy segíthetne.37/N vagyok.
2015. jún. 28. 16:18
 17/21 anonim ***** válasza:
8%

Hmm..

A főzés egy tanulható dolog (képesség). A családcentrikusság nem (jellembeli, személyiségi kérdés). Magyarán minden joga megvan arra, hogy elvárja a partnerétől, ha neki ez fontos a kapcsolatában.

A kérdésnek kb. annyi értelme van, mintha megkérdeznéd, hogy milyen jogon várja el egy kajakozni nem tudó férfi a nőtől, hogy az gyerekeket akarjon vele vállalni. Semmi reláció a két dolog között...

2015. jún. 28. 17:44
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

Nincs összefüggés a kettő közt.

Ismerősöméknél a feleség abszolút nem tud főzni (a zacskóslevest is képes elrontani), mégis boldog házasságban élnek, már több éve. Egyszerű: a férj főz, vagy rendelnek valamit. Ettől függetlenül a feleség nem lusta, sokat dolgozik és a porrá égetett zacskóslevest a szeretetével, jellemével kompenzálja. Szerintem le lehet a feladatokat osztani egymás közt.

A családcentrikusságnak ehhez semmi köze. Egész más tészta, de ehhez nem is kellenek válaszok. Elég, ha kicsit elgondolkodik rajta a kedves kérdező... :)

2015. jún. 28. 18:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Milyen vicces, hogy aki a kérdező számára nem tetsző választ adott, 0%-ra lett pontozva. (Lásd:én-utolsó- és utolsó előtti) Kedves kérdező, akkor minek teszed fel a kérdést, ha csak a saját verziódat szeretnéd hallani?!
2015. jún. 28. 19:48
 20/21 anonim ***** válasza:
42%
Van egy nő ismerősöm aki nem tud főzni csak a nagyon alap dolgokat. Két gyonyoru kislányt nevel egy csodas férfival. Szeretik egymást és megoldják, esznek isznak normálisan. Mindketten dolgoznak. Nincsen semmi probléma.
2015. jún. 29. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!