Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Földkeregség pasijainak kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Földkeregség pasijainak kb hányad része az, akiknek bejöhet egy ilyen tipusu csaj, aki átlagos külsejű,20 on éves, egyáltalán nem cicababa, káros szenvedélyektől mentes, hűséges, kicsit sportosabb, esetleg családcentrikus, művészetkedvelő?

Figyelt kérdés
Olyan nő tipusra gondolok, aki mindig olyan fiatalos, kislány arcú marad, aki nem cigizik, nem iszik, évente talán egyszer megy buliba, inkább a finom rockot szereti, mint a diszkót, nem festi a haját, rövidek de ápoltak a körmei, ritkán sminkeli magát, néha szemüveget hord, méretei: 166/55 87/64/90 szőkésbarna középhosszú haj (egyenes, kcisit tépett), kékes szürkés szemek, pisze orr, ovális arc, fehér bőr, /hasonló kinézetű mint a tatu sötét hajú énekesnője a Yulia Volkova/, csak éppen nem szolizik. Van egy tetoválása, érdekli a színház, az ezó, a zene, a fotózás, akinek kertész szakmája van, de elég érett gondolkodású korához képest. elegáns, szolidan szexi és sportos cuccokat hord. Körte alkat, tehát kis mellek, szélesebb csípő, hosszú izmos combok, lapos has...
2009. máj. 21. 23:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%

én csaj vagyok, ahogy igy leirod biztos szép lehetsz. hát figyelj biztos sokaknak tetszenél, de ahogy megy az idő, egyre kevesebbnek. mindenkinek a cicababák kellenek, akik a legdivatosabb ruhákba járnak, akik szoliznak, a barnabőrüek, stb. mikor felveszek egy farmert egy polóval egyértelmű, hgoy senki rám sem néz.

de mikor felveszek egy magassarkut, egy kivágottabb felsőt, kivasalom a hajam, kisminkelem magam, stb akkor bezzeg jó sok hülye utánnam fordul. egyre inkább ilyenek a pasik :( jo nagy elvárásaik vannak. pedig nemtudom mire.

2009. máj. 21. 23:59
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj; ahogy leírtad - legalábbis nekem - te a tipikus barátnő típusnak tűnsz. :)

Hány százaléknak? Nem tudom. -de van értelme százalékban meghatározni? :)

2009. máj. 22. 00:14
 3/22 A kérdező kommentje:

Szerintem nem tetszik mnidenkinek a cicababa, azok maximum csak feltünöbbek, ezért nézik meg őket, vagy pedig a szexen jár az eszük, nem pedig azon, hogy jaj de randiznék ezzel a lánnyal. Biztos hosszú távon sokan nem kedvelnék az üres fejü, pénz sóvár 12 egy tucat macákat, akik esetleg mindenkivel kavarnak és dísznek jók csak.

:) amúgy van barátom, és kifejezetten rühelli a szolizós, mű mellű csajokat. Sőt a fehér bőrnél nem szebb a barna, főleg a rockereknek vagy gót stílusuaknak jön be a fehér bőr,

mint pl Merilyn Monroe, Dita Von Teese, Milla Jovovich, Kate Bekinsale. Sokan azért sem szeretnének barnák lenni, nehogy négernek vagy romának nézzék őket :)

Michael Jackson pl még fehérítette is magát.

Szerintem hiába vesz fel valaki szexi ruhát, ha baromira nem áll jól neki, lehet csak nevetnek rajta és azért nézik :) végülis nem mniden pasi egyforma :) és szép nő sem lehet csak egyféle

2009. máj. 22. 00:21
 4/22 anonim válasza:
100%
78%
2009. máj. 22. 01:47
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

A plázacicákat csak azért nézzük meg mert mintha a nyakukba akasztottak volna egy táblát hogy "Könnyű Préda"

Szerintem a legtöbb férfi nem hosszú távra tervez az ilyen lányokkal. Ahogyan leírtad szerintem a pasid nagyon szerencsés, a pasik többsége a hozzád hasonló lányokra vágyik, (főleg ha még az ágyban is megállod a helyed).

2009. máj. 22. 09:14
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem bejön! Randizunk?
2009. máj. 22. 10:07
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
87,6%.
2009. máj. 22. 13:53
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem: 0-lg3*2-ln3*'2*10!-(sinß/cos(180-ß))*8-(4*sinß-2)*2,5-(sin(xy)/2,362x)(( 10x)(ln13e))-(sin(arcctg.(2cosß/2sinß)))*4 %-nak biztos bejönnek
2009. máj. 22. 19:16
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Kinek a pap, kinek a papné.

Én például kedvelem az ilyen stílusú csajokat. Értelmes, nem beképzelt, van érdeklődési köre és művelt. Én sokra becsülöm az ilyesmit.

Az a baj, hogy egyre kevesebben vagytok...

Százalékot nem nagyon tudok mondani, mert ez mindenkinél változó. Én 70%-ra teszem le a voksomat.

Magamat és közéjük sorolom...

20/F

2009. máj. 23. 00:58
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
sok srác a melleidet nézné hogy milyenek, de azokkal neis foglalkozz:P aki az arcodat nézi, az lehet neked tökéletes, és ha sokáig nézi, akkor teis tökéletes lehetsz neki:D:D
2009. szept. 10. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!